![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kim kırdı ben okşamak istediğimde seniii yalan söyleme bana gözlerin anlatıyor herşeyi uzak düşmüşüm kendimden aklım fikrimden çaresiz sürükleniyorum bilerek peşinden yalnız kendine inkarın sadece senden kaçarsın halin ele verir anlamazsın yalaN söyLeme bana gözlerin aNlatıyor herşeyii z aten yoktun Nedenii
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sEeeN ÇıldIrmış ŞairLerİn TİtreYen mısraLarında bahsettiĞi o Kİşisİnn Pencereler önünde çürürken senden kalan Çiçekler, hayalin gözlerimin önünde bize ağlıyorum
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Varlığın yakıyorYokluğun yok ediyorDurmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğimYeryüzü almıyor bedenimiGöklere sığamıyorumSessizce durup usulca sokulmak varkenTut kendiniyüreğim diyorummHaydarinnaaa riinnna riinna rinanaaaay Haydarinna rinna rinnaa rinanay Haydariinnna rinna nayy
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bı ates ver sıgaramı yakayım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istanbul ağlıyor sen ağlıyorsun hadi git git artık ne duruyorsun....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onca yıldır yalnızım,dostum postum yüzdü geçti, Onca gündür gamsızım,bir tek cümle yetemedi Ve bunca kadere dargınım,nerde kötü gün yardımım?
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | yazıcak bi cümlenin olmamsı kötü ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |