![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | manti benim en sevdigim yemek annem hic yapmazdi ama neolduysa yapti yedik 3 tabak kayserinin mantisida bir baska oliyor canim ![]() sizede biraktim merak etmeyin ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #2 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 tabak yemişsin bize ne kaldıkiii ![]() ![]() ayrıca forever Sinop mantısı ![]() ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 tabaklik daha var sana verebilirim istersen yarim tabak ![]() sinop mantisiymis pehh o cakma mantisidir ![]() ![]() hakiki manti kayseriden geliyor ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | alooo sinop'umun mantısına dil uzatanların dillerini eşek arıları soksun inşallaahhh ![]() ![]() çakma mantıymışmışmışş peehh resim mesim yok sana bundan sonraa ![]() istemiyorum yarım tabak falandaa![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | resim istedigimi kim söyledi sen sundun bize bizde aldik hem bir faliyetinide göremiyoruz bu siralar ![]() ![]() televisyonlarda nedense hep kayseri mantisini duyuyoruz ![]()
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim aklıma Sinop gelir neyse Kayseride bizim Sinopta ![]() | ||
| | |
| | #10 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yularımda saklı kalmış bir demet gülücüksün ne atmaya ne bakmaya kıyamadığım.. Hayat denen yolumda düzlükte kalmış sol yanımsın uzatma sevdalardan yanımda kalan tek hayatımsın...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |