![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #4491 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tutsaklığın kadar özgürüm sana varlığında alev alev yanan ben şimdi üşür oldu sana.. kalkıp bakamasan da örtmesende üzerimi... hayat kadar tutkunum sana...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4493 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayatımın ßa$roLü <3
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4494 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben ne savaşlar verdim kendime bir rabbim şahit sor ne zaman vurdun kendini en son ? Katilim oldum her gece nedense ! Çok yeminler ettim onca adi arkasından,aldım intikamı fazlasıyla geçte olsa tüm olan bitenden sonra.... Çok konuşmak yanlışımsa bende bugün suskunum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4495 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uçurum kenarında esen bir rüzgar gibi savurdum her bir yaprağı vadiden aşağıya..kırılmış dal parçalarından bir suret bıraktım kendimce..belki bir güneş doğar ısıtır vadiyi..yeşerir yeni bir tohum kaldığım yerde..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4497 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir derdim var bin dermana değişmem!
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4499 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bizi bizden iyi bilen Rabbim! bizim için en hayırlısını bilen ve veren Rabbim! rızana uygun hareket etmeye çabalarken yar ol bize... sar bizi bizden ziyade... hayrı seversin,hayrı halk edersin... hayr eyle halimizi...
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4500 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nerdesin sen Lanet oLsn ya !
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |