![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4534 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bir karanlık var üzerimde, sayısız gayemi de benden koparıp götüren bu poyrazlar, hangi kaderin neferleri bilinmez ama isyanlarla doğuyorum her sabaha olanları kabullenmemek güçlü olabilmek değiştirebilmek, iyileştirebilmek için... ölümcül bir bedende yaşasam da ölümsüz duygulara esir olmuşum bir tutku saplanıyor yüreğime içimi kaplayan bu soğuk ve hasret.. üşüyorum... düşüyorum başlangıcı olmayanlar kervanında bilinmeze doğru giderken yolum elimde fincan son yudumda bekleyen bütün anılarla... Konu dartheagle tarafından (20-03-2010 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4535 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sisli bir Mazi'den Uzakta,Yalnızca Sana yakınım,Gönlümün Dalgalarında Sevgim kalsın,Bitmeyen Rüyalarımda Hep sen varsın..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4537 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yarınların hep bir hatırası vardır ![]()
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4538 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4539 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne zmandr karalamıorum yaa ![]() ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... Konu mezarkabuL tarafından (20-03-2010 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |