![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #4561 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "bir felsefedir Beşiktaş'lılık.Bazen 5 yaşındaki çocuğun hayata ilk isyanında saklıdır.Bazen 14 yaşındaki yeni yetmenin ilk aşkında.Siyahın eşsiz gizeminin yanına parlak bir ak olmaktır."
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4563 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tErketmedi sevdaN beni..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4564 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alternatif Ölüm Radyoda Marilyn Manson, şehir efsanesi olacak kadar gırtlaktan ölürken hoparlöre bastırılan izmaritin imkansız uyumu sesin üstüne sinen iki günlük balık kokusu ve alkolik bir kaç cümle ki; yarısı devrik yarısı devrilmek üzere, çarşafların üstüne vuran metalik bir düş bulutların hizaya gelip geniş ormanlara istila hazırlığı, didaktik bir dokunuş beynime evet şimdi! bir cips ve bir de katalan aksanıyla adının telaffuzu (: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4565 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir açıp kapadım gözümü , geçmiş seneLer ~ Bir Allah var ne çektiğimi biLir . . Bir de bu boş caddeLer * | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4566 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | özledim sizi ![]()
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4569 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kaçıncı aldanış, kaçıncı daldan kopak yaprak taneleri..Sevimsizliğin deryasında gözlerinde mahpus kalmış yalan aşk besteleri...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |