![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #4591 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dost dedik , en yakınımız dedik , bizi ne olursa olsun asla incitmez dedik , savunduk olabildiğince ele karşı o dostu (!) hiç bıkmadan , sıkılmadan. Zor zamanlarda yanyana olamasak da kalplerimiz yanyanaydı. O yetedi bize. Bana ve dostuma (!) yeterdi. . .. Sonuç : Dost yalan oldu. Dostluk kavramı anlamını yitirdi bir anda. Şimdi anlıyorum aradaki bağ o kadar da sağlam değilmiş. Tek bir kıvılcım gerekliymiş her şeyin bir anda yok olmasına. .Ve o kıvılcım , kıvılcım olmaktan çıkıp , etrafımızı ateşle sarar sarmalar hale geldi sonunda. . .. Bundan sonra arkamı daha da sağlam dayayabileceğim insanlarla devam edeceğim. Arada hiçbir kıvılcıma fırsat vermeden. .
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4594 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayat son bir kez düş yakamdan...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4596 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anladım ki bugün güneş ilk defa bana batıdan doğdu..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4599 | ||
Guest
| bırak ben söyleyeyim güzelliğini rüzgarlarla,nehirlerle,kuşlarla beraber günlerden bir gün, şayet sesimi farkedemezsen, bil ki ölmüşüm... fakat yine üzülme,müsterih ol kabirde böceklere ezberletirim güzelliğini. ve neden sonra tekrar sesimi duyduğun gün gökkubbede, hatırla ki mahşer günüdür. ortalığa düşmüş,seni arıyorum... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |