![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Of yine bak başa döndüm yeniden ben bana silahımı çektim yeniden hayata inadına gülerim yeniden yeniden
__________________ İstanbul | ||
| | |
| | #2 | ||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanlar ağaçlardan ders almalıdırlar.. Ne üzerinde barınan kuşların, Ne gölgesinde yatan insanların, Ne de verdikleri yemişlerin hesabını tutarlar.. | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Geçmiş günü beyhude yere yad etme,bir gelmemiş an için feryad etme, geçmiş gelecek masal bunlar hep, eğlenmene bak,ömrünü berbat etme... niceleri geldi neler istediler... sonunda dünyayı bırakıp gittiler... sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi ?? işte o gidenlerde hep senin gibiydiler..... " <<ÖMER HAYYAM>> | ||
| | |
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ İstanbul Konu black_eagles34 tarafından (13-07-2010 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ritim tutarken ellerim avukatımdı sözlerim..
__________________ İstanbul | |||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Makyajı akıyor farkının; herkesleşiyorsun... Değişmek zordur! Ama bazen aynı kişi olmak daha zordur!
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur “ diye endişe etme! Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?..... | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini, payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür. Tolstoy | ||
| | |
| | #10 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bilet cok pahalı sanki M.united macı oynanıcak vikingur kim, ne yanii..tüm hewesim gitti.. Daha ilk macta böyle yapılmazki..Gidebilirim umarım yaa.. Bi istegim gerceklessin bari.. herseyden tamamen koptum herseydeenn..
__________________ Sahte tüfegi kafama dayamıs, Korkmamı bekliyosun.. Düsüncemin geldigi yere git, Kendine yer kap. Sagopa & Kolera <3 * Konu Psimist tarafından (13-07-2010 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |