![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kekşe her gidiş geri dönüşlerle bitse..Uçmasa ellerimizin arasından hayallerimiz..İstenip de yarım kalmasa keşke yaşadıklarımız..Özlem olsa da arada keşke özlenilmese..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açıklayın şu sınavı artık..Hergün ayrı bir kalp çarpıntısı..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #3 | ||
| adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazen sorarım kendime oda beni severmi,kavuşmamız çok zor daglar bize engel mi..?
__________________ İstanbul | ||
| | |
| | #4 | ||
| adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herşeyden bir ders çıkar o zaman gündüzü görmeden güneşi sevmee..!
__________________ İstanbul Konu black_eagles34 tarafından (07-09-2010 Saat 03:13 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'Hayatta kimseye güvenmeyeceksin' demek saçmalıktır inan. Ama kime 'iki defa güveneceğini' hesaplamalı insan. Victor Hugo.
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hani gerçeklik psikozundan sıyrılıpta yarattığın yalan dünya..
| | |
| | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
İspanya'nın Arjantin karşısına kalede Casillas, savunmada Ramos, Pique, Marchena, Capdevilla, orta sahada Xavi, Alonso, Iniesta, hücum bölgesinde ise David Villa ve Fernando Torres ikilisi ile çıkması bekleniyor. Arjantin'in, İspanya karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Sergio Romero, Javier Zanetti, Martin Demichelis, Gabriel Milito, Gabriel Heinze, Ever Banega, Javier Mascherano, Esteban Cambiasso, Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Carlos Tevez.
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |