![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #5181 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir zaman yolculuğunda sıkışmış kalmış bir hayat gibi savrulmak mı gerekir kıyılardan kıyılara.. Belkilerden sıyrılmak,yarını kovalamak hep mi zor gelir insana hep mi zor olmak zorunda kalır hayat bizlere..Yine yeni yeniden durmamak için son bir nefes alsak şu hayattan..kim bilir yarına çıkarmıyız !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #5182 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayal kurmak inan ki çok zorrr..!
__________________ İstanbul | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5183 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ölüm saatim ;(( ÇOCUKLUĞUMU GERİ VER BANA DÜNYAAAAAAAAAAAAAA
![]() | ![]() |
![]() | #5184 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkekler ağlamaz derlerdi haybedenmiş anladım..;(
![]() | ![]() |
![]() | #5185 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben bugün öldüm sandım oysaki yeniden doğdum ben..
![]() | ![]() |
![]() | #5186 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bahtsız bedevi diyarlarında mor sümbüllü salkımların arasında..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5187 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Ölü bir yılan gibi yatıyordu aramızda Yorgun, kirli ve umutsuz geçmişim Oysa bilmediğin birşey vardı sevgilim Ben sende bütün aşklarımı temize çektim şair ne yazmış ama...
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" Konu gozde_ tarafından (22-09-2010 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5188 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık araba kullanabılıyorum yuppieee ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5189 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | artık senin için açan tüm çiçeklerim soldu içimde ki tüm sıcaklık zemheri ayazında dondu yanlız sana bakan gözlerim var yaa dün gece gerçek aşka tutuldu...
![]() | ![]() |
![]() | #5190 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yorgun, ölgün, bitkin :@
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |