![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Hatırlarım bugün gibi sessiz geçen son geceyi .Başın öne eğik bir suçlu gibi bana verdiğin hediyeyi .İki küçük kol düğmesi bütün bir aşk hikayesi İki düğme iki ayrı kolda bizim gibi ayrı yolda .Akşam olunca sustururum herkesi her her şeyi Gelir kol düğmelerimin birleşme saati Usul usul çıkarır koyarım kutuya yan yana Bitsin bu işkence kalsınlar bu arada ..Heyhat sabah gün ışıldar yalnız gece buluşanlar Yaşlı gözlerle ayrılırlar düğmeler gibi Bizim gibi bizim gibi ayrılırlar bizim gibi ayrılırlar ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ Konu burock fun tarafından (07-09-2008 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ![]() Yalnızlık bir perde örtmüş üstüme. Aşk denen tek hece; bilmezdim ne... Sonra sen geldin, İçime dolup beni benden ettin. Senden başka, artık düşemem aşka. O melek yüzün, benim güleryüzüm. Şimdi geçmişim hüzün, sensiz yaşanmış her bir gün... Senden başka, artık düşemem aşka. ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| | #3 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Söz Bizde Beste Bizde Taklit Yok Bizde, Mevzuda Takmıyoruz Geri Vitese! Kadıköyde Samiyende, Kral Biziz Bu Alemde! | ||
| | |
| | #5 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | açın gözlerinizi bakmaın şaşı alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞı | ||
| | |
| | #7 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ersan ilyasova dün çok güzel oynadı .ersannn ersannnn | ||
| | |
| | #8 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kollarım ağrıyor artık yaaaa ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | ...
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | herkeze merhaba
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |