![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içimden geçiyor seni sensiz yaşamak....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() yıldızlardan tac yapsaydım nehir zülfüne... bir minik dövme olsaydımm güzel tenindeee ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süpriz süpriz süpriz a$kımmmm ![]() ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | uslansan da fark etmez benim için öldün
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Uslansanda fark etmez benim icin öldüüün dün gece son gözyasim akti hayata döndüüüüm eski bi sevdayi sizlattin diye cok sevdim zannetmistim artik gözümden düstüün
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben sana doyamadımm... doysun kara topraklarr......
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | neresindeyimm hayatın... neresindeyim kadınlığın.... neresindeyim bu a$kınnn... KORKUYORUM KENDİMDEN........
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kayıp bir şehrin yanlızlığını yaşıyorum sende ............
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |