![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #641 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine başladığım yere geri dönüyorum... hiç bitmeyecek bir yanlızlıktır hüküm süren...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #642 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gerçeğim kenarından hayatın düzenine bi yol bulup ben akamadım bugün budur pencere kışla yüzleşince çok üzgünüm kalamadım
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #643 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Özlemeyi özledim, özlemeye değer ne kaldıysa... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #644 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | korkunun ecele faydası yok dediler ama ecele neyin faydası olduğunu söylemediler....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #645 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapat kapıları çek sürgüleri üzerime bırak nefesini git gidebildiğince...
![]() | ![]() |
![]() | #646 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya inanmıyorum ersan ilyasova evliymiş hatta 7 aylık kızı bile varmışş yuh be yeni öğrendim
![]() | ![]() |
![]() | #647 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dost değil dost değil dost görünür feleğim yaradır yaralıdır sana yaralı yüreğim urfalı sevmiş doğrudur güzelim... seninde gönlün var al yanaklıdır yar.... bitiyorum bu parçaya yahu...
![]() | ![]() |
![]() | #648 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin her şey sensin ne gelirse tüm acılar biz hazır senden gelsin bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin
![]() | ![]() |
![]() | #649 | ||
pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Ben burayı baya ihmaL etmişim ya . ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #650 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oooo oooo delgado oooo oooo delgado....
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |