![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #731 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | küçük yaşamların büyük efendisine sesleniyorum....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #732 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hep sessiz bir haykırış oldu artık bu vuslat akşamları....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #733 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | içimdeki mantıqı öldürmek istiyorum......
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #734 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tükettim artık hikayelerimi....
![]() | ![]() |
![]() | #735 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | senı baskası oldugun ıçın engelledım yolun acık olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #736 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fanatik dediler, kız vermediler...
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #737 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karışık duygular mantıksız fikirler pınarındayım sanki....
![]() | ![]() |
![]() | #738 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | ben gider... ben gider bu şehir sana kalır. yıldız parkına iyi bak ağlamasın olurmu ben gider sokaklarda sana kalır kızkulesi sorarsa gelicek dersin bilmesin ayrıldığımızı martılarada bi yalan uydur işte artık gökde sana kalır... nasıl bakıcam bilmiyorum meleklerin yüzüne arkadaşının suçu desem kızarlarmı acaba yoksa bütün suçu üstüme alıp melekleridemi sana bıraksam? ben yalnızlığımı birde harabe yüreğimi alı giderim bu şehir sana kalır bana eyvallah kalır... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #739 | |||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #740 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | içimdeki isyan abii ufak minicik bi isyan kendi içimlee.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |