![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #821 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olsa da bir dilek hakkım benim için birşey dilemeni istesem.Tek isteğim aslında benim seni istediğim gibi beni istemen | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #822 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zayıflıklar prensesi.....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #823 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İzleri kalmış karlı yüreğimde bastığın yerlerin,karalara bulaşmış gözlerinde en büyük hayallerim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #824 | ||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | canım kuzenim ilk göz ağrım şuan vatani görevini yapıorsun hayırlısıyla gelirsin inşallah çok özledim seni ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #825 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | qiDDin yha choq ösLesemde (!) kaL diyemem artık sana..
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #826 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adı oldu yanlızlık....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #827 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Savur savrul gönlüm bu son elveda | ||
![]() | ![]() |
![]() | #828 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | başarı, yolculuktur,bir varış değildir(aynen)
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #829 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dil hicran olmuş, kalbe sürgü çekilmiş nedir ki bir nefes sen olmadıkça...
![]() | ![]() |
![]() | #830 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | adını yazdım tamda kalbimin üzerine ....
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |