![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #841 | ||
| aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bir içten bakışına delice tutulmuşum Esrarlı gözlerine gönülden vurulmuşumZaman geçmek bilmiyor seni görmediğim an Dünyam cennet oluyor benim olduğun zamanSevgini yıllar boyunca saklayacağım inan Aşkını ömür boyunca yaşayacağım inanAşkının hatırası istiyorum bitmesin Ömrümün o gecesi hayalimden gitmesin Sıcak bir bakışına neler vermezdim ki ben Mutluluğun önünde dize gelmedim mi ben Aşkı hemde nesşeyi tattırmıştın sen bana Mutsus bir insandım ben mutluluk verdin bana | ||
| | |
| |
| | #842 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her duygu bir insanda vücut bulur kendine , her vücut bir ruh eşi arar kendine...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #844 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | masum değiliz hiç birimiz
__________________ SEN PİYONSUN BEN ŞAH SENİ KAYBEDERSEM EN FAZLA 2 PUANIM GİDER SEN BENİ KAYBEDERSEN OYUN BİTER | ||
| | |
| | #845 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kalbimi gömdüm toprağa....
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #847 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cause you'll always be my dream come true..
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
| | |
| | #848 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | I won this game at battow
__________________ SEN PİYONSUN BEN ŞAH SENİ KAYBEDERSEM EN FAZLA 2 PUANIM GİDER SEN BENİ KAYBEDERSEN OYUN BİTER | ||
| | |
| | #849 | ||
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | derbeder oldum sen gidince her gidişin sürgün hasretliği oldu dil lal oldu göz görmez nerdesin yaban gülüm....
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |