![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #961 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | karşılıksız seviyoruz biz bu renkleri aşkımız tarif etmeye kelime yetmedi senden çok ta bişe istemedikki ŞAMPİYON OL KARTALIM SEVDİR BİZLERİ
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #964 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her mevsim sana yağıyorum sevinçlerimi.. artık içimde kalan tek şey hüzünlerim..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #965 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonunda finallerim bitmek üzere.Sadece 1 tane kaldı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #966 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben imkansız aşklar için yaratılmışım ne kavuşmayı bilirim ne unutmayı kayboldum kuytusunda yalnızlıkların yaşadım en karasını, sevdaların... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #967 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sonuçlarında da inş bu kadar mutlu olursun=)
![]() | ![]() |
![]() | #968 | ||
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | geçecem senii tek sen 1. olmuacaksın bu işin 2. yarısıda var
![]() | ![]() |
![]() | #969 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | unut artık dün artık çok uzakta yaşadığın her an artık çok uzak bir an, geçen bir saniye artık geçmiş, gelmez geri artık sonsuz uzaklıkta... sana yakın olan, gelecek bir saniye bir an sonrası sandığından daha yakın geçmişi düşünmek yerine o anı yaşa sana yakın olan o... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #970 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Siz eğer muhasebeciyiz biz diyorsanız bende YMM yim demektir...Mankafalar...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |