![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #24 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 557 - Yunan Atasözü Para her kapıyı açar ancak kilitleyemez. ![]() 558 - Seneca Yalnız akıllı bir insan sevmesini bilir. Sevip de yitirmek, sevmemiş olmaktan daha iyidir. ![]() 559 - Kızılderili Atasözü (Cheyenne Kabilesi) Su gibi olmalıyız. Herşeyden aşağıda, ama kaya gibi kuvvetli... ![]() 560 - Winston Churchill Ne kadar geriye bakarsanız o kadar ilerisini görebilirsiniz. ![]() 561 - Virginia Wolf Kendiniz hakkında doğruyu söylemezseniz, başkaları hakkında da doğruyu söyleyemezsiniz. 562 - Robin Williams Komedi, iyimserliğin eyleme dökülmesidir. ![]() 563 - Benjamin Disraeli Başarının sırrı ısrarla istemektir. ![]() 564 - Charles Fiel En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. ![]() 565 - Chesterton Susmak, dayanılması çok güç bir yanıttır. ![]() 566 - Erner Erchenbach Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olurdu. ![]() 567 - Ecclesiasticu İşin başında düşünmek için harcanan zaman, gecikme sayılmaz. ![]() 568 - George Eliot Hayvanlar en anlayışlı dostlardır. Ne soru sorarlar, ne de kusur, suç bulurlar. ![]() 569 - Konfüçyüs Susmak, insanı ele vermeyen sadık bir arkadaştır. ![]() 570 - Nazım Himet Ran "Yoldaşlar, ölürsem o günden önce yani, -öyle gibi de görünüyor- Anadolu da bir köy mezarlığına gömün beni ve de uyarına gelirse tepemde bir de çınar olursa taş maş da istemez hani...." ![]() 571 - İbn-i Sina Hiç kimse görmek istemeyen kadar kör değildir. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |