![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 602 - Leonardo da Vinci Göz insana kulaktan daha iyi bir izlenim verir. Görülmüş olan şeye işitilenden daha çok güvenilir. ![]() 603 - Leonardo da Vinci Yaşamayı öğrendiğimi sandığımda ölmeyi öğrenmekte idim. ![]() 604 - Leonardo da Vinci Bilim komutan, uygulama askerdir. ![]() 605 - Alexander Everett Bilgi bir ışık gibidir. Onu kullanırsanız daha parlak olur, kullanmazsanız söner. ![]() 606 - Leight Hunt Sabırla nezaket birleşince güç doğar. ![]() 607 - Hipokrat (Hippocrates) Birbirinin aksi olan şeyler, birbirlerinin ilacı olabilirler. ![]() 608 - İsveç Atasözü Sevgisiz yaşam ,yazsız yıla benzer... ![]() 609 - Jack Davies Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararı veren onları yakalamaktır. ![]() 610 - Brezilya Atasözü Kahveyi gece kadar karanlık, cehennem kadar sıcak, kadın kadar tatlı içeceksin. ![]() 611 - Sigmund Freud Kadın psikolojisini otuz yıldır incelememe rağmen büyük soruya cevap bulamadım. Gerçekte kadınlar ne istiyor? ![]() 612 - Moltimer Collins Erkek hissettiği, kadın göründüğü yaştadır. 613 - IBM reklamı Bilgisayarlar hata yapmayacak kadar akıllı değillerdir. Bilgisayarlar aptaldır. Hızlı ve verimli aptallar... Bir bilgisayarın aklına hiçbir zaman hiçbirşey gelmez. ![]() 614 - Joseph Weizenbaum Bir bilgisayar ondan yapmanızı istediğiniz şeyi yapar, ama bazen aklınızda olandan çok farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. ![]() 615 - Steve Jobs Kişisel bir bilgisayar, zekamızın bir parçası olarak bize destek olan araçtır. ![]() 616 - Harry Weinberger Dünyadaki en büyük doğru, yanlış yapmanın da doğru olduğudur. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |