![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
kıskançlık sevgiye bağlıdır... ne ka sevgi o ka kıskançlık gibi düşün ![]() | |||
| | |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
o zaman çok sevilmekle az kıskanılmak arası tercih yapmak lazım demekki ..ben karşımdan beni çok sevmesini ve gerekirse daha çok kıskanmasını beklerim mesela ...başkasıda az sevilmeyi ama rahat olmayı tercih edebilir saygı duyarım ..kıskanç olmakla suçlayıp sonrada eskisi kadar ilgilenmiyorsun dememek lazım mesela ...şahsen benim kıskanmam sorun oluyorsa ve özgür kalmaktan bahsediyorsa karşımdaki sürekli özgürleşmesi adına yavaş yavaş uzaklaşırım ondan...çoğu zaman istemsiz olarak![]() | |||
| | |
| | #3 | |||
az kıskanmak az sevmek anlamına gelmiyor, bazılarına göre sevgi büyüdükçe kıskançlık duygusu artar. bengiller daha sakindir kıskanırım ama belli etmem. yada bunu polemik haline getirip ortamı germemama erkekler bunu başaramıyor! bunu farklı dışarı yansıtıp huzursuzluğa sebep oluyor! | |||
| | |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
...huzursuz ederim kıskanırsam![]() | |||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet arkadaşlar size kaşif arkadaşımızın evde kalacağını gösterir belge...!!!! ![]() | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | burcu sen psikolok yada insan ilişkileriyle ilgili bi mesla,ekte çalışıomusun? | ||
| | |
| | #10 | |||
desteğin için teşekkürler.. hayır mesleğimle pek alakalı değil birçok arkadaşımız karşı çıktı ama... ben düşüncemi savunmaya devam edeceğim ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |