|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
03-09-2008, 14:52 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 35 |
Arkadaşlar... Bir dostunuzun veya bırakın dostunuzu ,herhangi bir tanıdığınızın yarın öleceğini bilseniz ne yaparsınız..Durun cevabnı ben vereyim; Ona çok iyi davranırsınız,onun istediklerini yerine getirmeye çalışır,gönlünü alır en azından ona,onu çok sevdiğinizi söylersiniz... Peki öyleyse sıkı durun ... Ben size bir soru sorayım... -Sevdiklerinizden herhangi birinin (allah korusun) yarın ölmeyeceğini nereden biliyorsunuz... Haydi arkadaşlar ,sevdiklerimizin en azından bir hatırını soralım ve onlara belkide en güzel hediye olan "seni seviyorum" mesajını iletelim... Ne malum............
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
|
03-09-2008, 14:57 | #2 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | seni seviyoruz irfan abi..haklısın çok doğru, ne derler insan bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyo maalesef | ||
04-09-2008, 13:45 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | Annem ve Babam... Benim için ne yaptıysanız teşekkür ederim
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
04-09-2008, 13:48 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Devam arkadaşlar...hadi herkes yazsın......
04-09-2008, 16:03 | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | yukardıda yazılanlar gibi bende annemin ve babamın haklarını nasıl öderim bilemiyorum ancak bildiğim birşey varsa o da,eğer onlara sadece onlara değil aslında,ülkemize,bayrağımıza,dinimize yakışacak evlatlar yetiştirebilrsem bundan en büyük gururu annem ile babam duyacaktır..sizleri çook seviyorum tabii eşimi de unutmayayım onuda çok seviyorım | ||
04-09-2008, 16:10 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 34 | İrfan Abi sitem de edebiliyormuyuz buradan ?
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
04-09-2008, 16:15 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 35 | Tabiiki edersin Nurancım,ama gönül almak her zaman insana yakışan,hele de biz beşiktaşlılara çok yakışan bir davranış olur sevgili kardeşim,hadi sende sevdğine bir mesaj yaz...İrfan abinin hatırı için...ne dersin ?..
04-09-2008, 16:27 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 34 | Alıntı:
Bu yüzden herhalde sabahları aynaya baktığımda kendime gülümsemem. Başkasınn yapmadıklarını,yapmak... Bak ben böyle de iyiyim diyebilmek için belki de. Ben baktığımda 'tek' iyi ve güzel günler görüyorum. Aynadaki gülen gözle beraber yaşıcaz,ikimiz
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | |||
05-09-2008, 12:57 | #10 | ||
Deivson Rogerio Da Silva Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 | Çok doğru,bence de | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |