23-10-2008, 20:29

|  

#1  |  
  |    Banned    
				   Tecrübe Puanı:  0     |      Rüzgarlar Kazım Kanat İçin Esecek   |   |                24-26 Ekim tarihleri arasında  Bodrum’da düzenlenecek olan Bodrum Cup Yelken Yarışları’nın 3. etabı bir süre  önce hayata gözlerini yuman Genel Kurul Üyemiz ve Spor Yazarı Kazım Kanat için  yapılacak.  Kanat’ın eşi ve oğlunun da hazır bulunacağı yarışmanın ödül törenine  Asbaşkanımız ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Levent Erdoğan da  katılacak. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tamer Cansever, Uluslararası  Yelken Yarışları’nın 3. etabına Kazım Kanat adı verildiği için çok mutlu  olduklarını belirtti. Kazım Kanat etabı, 25 Ekim Cumartesi saat 09.00’da  Güllük’ten çıkış yapılarak başlayacak ve Yalıkavak’ta sona erecek. Ayrıca Kazım  Kanat için bir barkovizyon gösterisi de düzenlenecek.      

__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  

|        |