09-08-2008, 00:02

|  

#1  |  
  |    Banned    
				   Tecrübe Puanı:  0     |      Melez şarkıcıyı beyaz gösterdiler   |   |                    Dünyaca ünlü kozmetik firması L'oreal'in büyük  ayıbı...   L'Oeral'in yeni yüzü olan  R&B şarkıcısı Beyonce ünlü kozmetik firması için verdiği pozlarda bembeyaz  bir kadın gibi çıkacağını kuşkusuz tahmin etmiyordu...    
L'Oeral  firmasının sokakları süsleyen yeni reklamları, siyahları, ırkçı dernekleri ve  Beyonce severleri ayağa kaldırdı. L'Oeral ünlü şarkıcının kızıl-kumral'a boyalı  saçlarına uygun olarak tenini dijital ortamda beyaza çevirmişti. Reklamın halka  açıldığı gün bütün internet bloglarında Beyonce'un teni konuşulmaya başladı. Çok  ırkçı bulunan ve ırkçı dernekler ve siyah cemaati tarafından 'SEN YETERİNCE  BEYAZ OLMADIĞIN İÇİN BEYAZLAMALISIN' şeklinde bir yargı içerdiği savunulan  reklam lkampanyası hakkında Beyonce'un basın danışmanının yaptığı açıklama  sanatçıya böyle birşey danışılmadığı yönündeydi. Beyonce şu an kendi izni  olmadan yapılan bu ırkçı müdahale için L'Oeral'e dava açıyor.    
Peki tüm  bunlar karşısında L'Oeral'lin yaptığı açıklamaya ne dersiniz, 'böyle bir dijital  renk açma müdahalesi yapılmamıştır'. Biz mi renk körüyüz onlar mı?    
				__________________  ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!         |  

|        |