![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şikeyle şampiyonluk ne kadar kolayyy ******** sin galatasarayyyy mahep beyazz ahmet çakarrr Şere-fsizn galatasarayyyyy ------------------------------ sarıyla kırmızıııı göklerin yıldızııı sarıyla kırmızııı göklerin yıldızıııı. işte geldik burdayızz o........... lay lay lay -------------------------------- ne sarı kırmızısı ne sarı laçiverti beşiktaşlı olmayanın s.... anas..... (cendere melodisi ![]() --------------------------------- | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA.BU İLK MESAJIM OLACAK... ÇÖKERTME GÜNLERCE BEKLEDİK DOLMABAHÇE ÖNÜNDE İB.. GALATASARAY, GÜNLERCE BEKLEDİK DOLMABAHÇE ÖNÜNDE İB.. GALATASARAY, BURASI BEŞİKTAŞ KADIKOYE BENZEMEZ,ÇARŞI SI... AFFETMEZ. BURASI BEŞİKTAŞ KADIKOYE BENZEMEZ,ÇARŞI SI... AFFETMEZ. BENİM EN SEVDİĞİM 100.YILDAKİ MAÇTAM ÖNCE, AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAMI GELECEK, KARTAL İNÖNÜDE ASLAN SI.....! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bi beste de ben yazayim, yeni bestelendigi icin kimse bilmiyo daha. şabanin biri gitti biri duruyor parayla şikeyle bu iş olmuyor trvavestiler nerde mac elden gidiyor kartalim inönüde aslan ....ikiyor yazdim gene valla 35 saniye sürdü.
__________________ bu lig icin fazla serefliyiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koyyy koyy trabzona koy cimbomboma koy kanaryaya kooyy hepsi g.t olsun karakartalım şampiyon olsun... Şikeyler şampiyonluk ne kadar kolay serefsizsin galatasaray mahep beyaz ajmet çakar serefsizsin galatasaray. Şampiyon olalım bu sene ucalım göklere koyalım cimboma fener bir cizik atalım dertelere beşiktaşın adını yazalım heryere.... Ne lacivert sarısı ne sarı kırmızısı BEŞİKTAŞ lı olmayanın S... A... nı... samiyen miş ora cıkış yokmus ordan A... S.. p öyle cıkıcaz ordan....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |