![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tabi filistin li sen olsan böyle demezdin.... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Colayı zaten çok içmem ama böyle saçma sapan hurafelerede inannacak kadarda saf değilim yok israil ordusuna gidiyormuşda yok bilmem ne karalama amaçlı daha bir çok şey söylenebilir önemli olan içen içer içmeyen içmez bu kadar basit.Ozaman Fantada içmeyelim Sprite da çünkü bunlarda aynı şirkete ait.. Burada colaya karşı olan arkadaşların eminim evlerinde en az 2lt lik kola bulunuyordur ![]()
__________________ No one lives forever Konu ghost_tiger tarafından (26-12-2008 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | |||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Konu forza_bjk34 tarafından (26-12-2008 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla coca cola aynen efes gibi favorilermdendr ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | 5 yıldır içmiyorum..
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | içerim dedim kimse kimsenin yerinde de olamıcagına göree eden bulurr ..!! madem bu durum var devlet olarak da sokulmasın türkiyeye ona ne diceksinizz ...!!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
bade ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | coca cola deil kola içmiyorum ben .... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |