![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadslar sacmalamayn böle herseye inanıp kendınız zevklernzden uzak tutmaynnn | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben zaten içmiyorum.İçeriği ile ilgili de hiç hoş olmayan şeyler duydum ve o günden beri hiç bir marka kolayı içmiyorum.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gereksiz ve saçma karalama kampanyaları var Coca Cola firmasına yönelik. Düşüncenizi yargılama gibi birşey değil ama göstermiş olduğunuz reklam afişi Coca Cola'nın bölgesel satış stratejisi uyarınca hazırlanmıştır. Ama sizin sunduğunuz üzerinde oynanmış bir afiş ne yazıkki.. "Ramazan'da Coca Cola" reklam kampanyası kapsamında Camii motifli afişleri ve reklamları görmezden mi geliyorsunuz? Ayrıca birebir İsrail ordusuna destek olmasına ne gerek var o orduya kimlerin destek verdiği ortada, daha açık örnekler varken böyle varsayımlara takılmasanız iyi olur..
__________________ ![]() Konu NeoRock tarafından (29-12-2008 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |