![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ağlamammı ben hem üzülünce hemde sevinince mutluluktan ağlıyorum onun için ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük umutlarla izlediğim derbi maclarını beşiktasım kaybedince hüzünleniyorum gözlerim doluyor sinirden ağzımı bıcak acmıyor küçükken de cok ağladım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | en son Liverpool maçında yenildiğimiz için ağlamıştım hemde öyle böyle değil sanırsam 4.golden sonra ağlamaya başladım ve uyuyana kadar ağladım onlar gol attıkça daha çok ağlıyordum gözlerim şişmişti artık o gün bu gündür liverpooldan nefret ederim o günüde hiç unutamam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Engel Değil Mesafeler ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çocukken ilk beşiktaş maçına gittiğim gün yenilmiştik o zaman çok ağlamıştım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | güsel paylaşımın için tşk.. ve liverpoolmaçında kendimi zor tuttum bir umutt inönüdeki sivas maçına gitti demirören paf takımla çıkacaz dedi çıkmadı git dedik tınlamadı çıldırdık olmadı maçı alamadık yağmur obiçi sırılsıklamız tutamadım o yağmurun altından yürüyemedim trübünden dışarı ruh gibi kaldım ağlıyordum hiç bişe umrumda değildi artık çıkarttılar sıtadtan o sinirle çevikkuvvetle birbirimize girdik bi tonda jop yedik | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |