![]()  |    |  
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|    |  #171 | ||
|    Nilay Yılmaz  ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008  Yaş: 47  
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     özgür herşey senin başının altından çıkıyor...çok kızdım sana inat bende başka bir konu açacam:@    
				__________________    Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!!  |  ||
|   |        |  
|   | 
|    |  #172 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     kıslar bir çiçektir onlar bu tür şey söylenir mi...görüşürüz intikamım acı olacak savun özgür....    ![]() 
				__________________    Neyleyim Ben SİYAH Deyince BEYAZ Demeyen Sevgiliyi!!!Hayatım SİMSİYAH..Hayallerim BEMBEYAZ!!!!  |  ||
|   |        |  
|    |  #174 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     söylenmemesi gereken şeyler söylenmesi düşünülmüş fakat uygun olmamış şeylerdir...düşünmekten kormakdığın şeyleri söylemekten de korkma o zamn      )
|   |        |  
|    |  #175 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     yawww hayatım şurda sözde güzel güzel puzzel yapıyozz 1999 parça yerleştirdim son parçayı sen koy beraber yapmış gibi olalım dedim ama yanılmışım gerizekalı.   kız : ama hayatım bu parça nereye koncak bilemedim   ![]() ![]() ![]() ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #176 | ||
				 Tecrübe Puanı: 18   ![]()  |     bak sen....vay puzzle ha...erkekler içki, futbol dan vakit ayırabiliyorlarmı böyle sosyalliklere şaştım kaldım...aaaayyyy     ))
|   |        |  
|    |  #177 | ||
|    Banned  ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008  
				 Tecrübe Puanı: 0   ![]()  |     |  ||
|   |        |  
|    |  #178 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     en tehlikelisi 'sen kilomu aldın ne'    ![]()  |  ||
|   |        |  
|    |  #180 | ||
|    Dişi Kartal  ![]() Üyelik tarihi: May 2008  Yaş: 43  
				 Tecrübe Puanı: 24    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  |     hayatım bu akşam seni boğaza yemeğe göremiycem arkadaşlar çok ısrar etti halı saha maçına gidiyorum    ![]()  |  ||
|   |        |  
![]()  |  
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |

|    |  
![]()  |  ![]()  |