|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
25-04-2009, 23:35 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 39 |
Gercekden bugun Beşiktaş lı olduğum icin tekrar gurur duydum . Berlin çArşı nın 46 ögrenciye bir birinden güzel hediyelerini o güzel cocuklara verirken aracı olduğumuz icin cok mutluyum. Birbirinden zor durumda olan kardeşlerimize yolladıkları güzel hediyeleri dagıtırken onların yüzlerini görmeliydiniz. Ve bize eşlik eden Alen Markaryan ı da unutmamalıyız. Berlin çArşı nın gönderdiği hedileyeler. Mont Ayakkabı Boyama-Okuma kitapları Defter Kalem Boyalar(Kuru ,parma, sulu , pastel ) Futbol ,Basket ve Voleybol topları. Gercekden hediyeler cok kaliteliydi nerden baksanız kişi başı masrafları 80 den fazladır. 46 öğrenci de büyük bir para eder. Bu eşyaları gönderen Berlin çArşıya sonsuz teşekkür ediyorum. Onları dağıtan Alen Markaryan ve çArşı Kütahya ya da teşekkürler.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
|
25-04-2009, 23:37 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 52 | Teşekkürler , Emeginize Saglik..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
25-04-2009, 23:40 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 30 | emeği geçen herkese teşekkürler
__________________ . | ||
25-04-2009, 23:40 | #4 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 17 | tebrikler ve teşekkürler sizlere
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
25-04-2009, 23:41 | #5 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | tebrikler emeği geçenlere... | ||
25-04-2009, 23:47 | #6 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
25-04-2009, 23:56 | #7 | ||
Fransa KaRTali Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 | Emegi gecen herkese tesekkurler ...
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
25-04-2009, 23:59 | #8 | ||
çarşı ulann Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 56 | çarşı farkı emeği geçen herkese teşekkürlerrr | ||
26-04-2009, 00:14 | #10 | ||
çarşı ulann Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 56 | Bravo Çarşı... Tebrikler ultrAslan... Çarşı Berlin Grubu, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki köy okuluna yardımda bulundu. Bunu öğrenen Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği ve UltrAslan üyelerinden oluşan grup da Alen Markaryan'a siyah beyaz ve sarı kırmızı renkler taşıyan çiçek verdi. Almanya'nın başkenti Berlin'den İstanbul'a gönderilen ve içinde ayakkabı, kaban, kazak, kitap, defter, sulu boya, kalem, silgi gibi ürünler bulunan paketler, Çarşı Grubu lideri Alen Markaryan tarafından ilçe merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Karapelit köyünde 48 öğrenciye teslim edildi. Köy meydanındaki törende konuşan Markaryan, Türk Kızılayı ile yaptıkları organizasyonla 81 ilde kan bağışı ve kimsesiz çocuklar yararına çeşitli kampanyalar düzenlediklerini söyledi. Çarşı Grubu olarak eğitim yardımını ilk kez bu köyde gerçekleştirdiklerini ifade eden Markaryan, şöyle konuştu: ''48 öğrenci kardeşimize yardımcı olabilmek amacıyla Tavşanlı'nın Karapelit köyüne geldik. Onların yüzlerindeki mutluluk ifadeleri bizleri de mutlu etti. 23 Nisan kutlamalarına yırtık ayakkabılarla katılan öğrenciler var. Türkiye'nin bu acı gerçeğini büyük üzüntüyle takip ettik. Bu ilki devam ettirerek eğitim yardımlarımızı Türkiye çapında yaygınlaştırmak istiyoruz.'' Karapelit İlköğretim Okul Müdürü Maksut Serin de öğretmen arkadaşlarıyla öğrencileri için internet aracılığıyla yardım talebinde bulunduklarını anımsattı. Çarşı Berlin Grubu yetkililerinden İlker Altınsır'ın kendileriyle irtibat kurarak yardım paketlerini gönderdiğini anlatan Serin, ''Beşiktaş taraftarının kardeş köy okulu olmak istiyoruz. Okulumuzun 5 yıl olan eğitim süresinin 8 yıla çıkarılması için Beşiktaş taraftarı ve iş adamlarından destek bekliyoruz'' dedi. Konuşmaların ardından köy halkınca gözleme ve ayran ikram edildi. GALATASARAYLILARDAN MARKARYAN'A ÇİÇEK Çarşı Grubu heyetinin köyde ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım yapacağını öğrenen Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği ve UltrAslan üyelerinden oluşan grup da Karapelit'e geldi. Galatasaray taraftarlarını temsilen köye gelen ve üzerinde sarı kırmızılı formalar bulunan Sami Borslan, Hasan Yumurtacı ve Halil Uygun, Beşiktaş taraftarının Karapelit İlköğretim Okulu öğrencilerine yaptığı yardıma teşekkür ederek, Alen Markaryan'a siyah beyaz ve sarı kırmızı renkler taşıyan çiçek verdi. Markaryan ile hatıra fotoğrafı çektiren Galatasaray taraftarları, tribünlerde kavgaların bitmesini dilediklerini belirttiler. Markaryan ise taraftarların kendi takımlarına destek vermesi gerektiğine işaret ederek, ''Tribünlerde yaşanan kavgaların ve şiddetin sona ermesi, Beşiktaş taraftarının da en büyük isteklerinden birisidir'' diye konuştu. Kendisine hediye edilen Tavşanlı Belediyesi TKİ Linyitspor atkısını boynuna asan Markaryan, Beşiktaş'tan farklı bir takımın atkısını ilk kez taktığını bildirdi. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |