![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yeri ve zamanına göre abla ![]() ![]() ![]() bi kadının yüzüne söylenmez zaten ![]() ![]() ![]() söylenirde eğer kadına son sözünse ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla absolut ve red bul dolapta bekliyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onur. taurin içeren içeceklerle sakın alkol almayın..yüzlerce ölüm vakası var bu yüzden..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
nasihat icin tesekkür ederim abi ama sürekli içiyorum birşey olmadı peki önerebileceğin içki varmı arpa suyundan başka ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Olmazmı,alemdeki 2. büyük; "YENİ RAKI"
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boğma rakı ev yapımı ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | abi rakı kokusundan icemiyorum bayıyor beni bogma raki icemiyorum teqila gibi ![]() ben en iyisi jack daniels visky alayım thy free shop'dan daha ucuza geliyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ama yılbaşında rakı içilmez ya ![]() yan etkisi var felsefe yaptırıyo adama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() votka en iyi abi ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abi viski de kötü kokuyo yaa..Absolutla portakal suyu ,yada ananas suyunu dene şeker gibi gidiyor ama votkanında sakıncaları (!)var işte,malum ;rus kadınları çok şikayetçiler..
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |