![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Guest
| Alıntı:
özel yerlerin çalışma saatleride ağır oluyodur kesin ![]() | |||
|
| | #2 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
sülalede hasta olmadık kişi kalmadı beşiktaş yüzünden eee benim hastalıklarımıda sayarsak çok bahane var izin olmak için. tıpkı albeni bahaneleri gibi ![]() ![]() ![]()
__________________ | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #4 | ||
| Guest
| Çağrı merkezinde çalıştığım için her zaman ki gibi bilgi amaçlı bir müşterimizi aradım işte ben gözde merhaba şu şu şirketten arıyorum nasılsınız derken adamın adı hamit bende o gün içinde o kadar bayanla görüşmüşüm ki adama hanım diyeceğim tuttu peki hamit hanım demezmiyim sonraa pardon hamit hanım demezmiyim tekrar 2 kez.. offff dedim özür dilerim hamit BEY dedim artık sonunda önemli değil dedi gülümseyerek daha sonra işte bilgileri verdim iyi günler hoşçakalın dediğim anda 1 sn gözde bey ödeştik dedi kapattı![]() ![]() ![]() | ||
|
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
çok komik yaa | |||
|
| | #8 | ||
| Guest
| | ||
|
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | porto maçında golü yediğimizde ben ki hiç ağlamamış biri olarak koşa koşa maçı seyrettiğim yerden çıktım ve oturdum ağladım iğrenç bigündü.allah başımıza öle bir gün bir daha vermesin.birde beşiktaş-galatasaray maçında 83dakkada fevzi nin ayağının altından kaçırdığı maçtan sonra fatih terim maç bitiminde taraftarla alay eder gibi el sallaması ile ben hüngür hüngür ağladım.yanımda ki polis oğlum niye ağlıyosun annen mi öldü baban mı öldü dedi.bende ikiside öldü dedim.kötü günlerdi.
__________________ ÖLÜRÜM SANA KARTALIM | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |