![]() |
ßeni tanıyan herkes enLerin hepsine uyduğumun Farkında,yazmı$Lar :D tekincim umarım korkup yazmamışındır :p :D:D neesee teşekkürLerrr teşekkürLeeer bende sizLeri sewiorum canLarım.. şüphesiz ßensiz bi Forum düşünüLemez :p :D:D |
ben bu kadar duygusal mıydım yahu :D:D |
en sıcakkanlı özy'm yunuvs,çağla,alev, eda, memo, arda,ufuk, abilerim ve ablalarım:D vs.. en ciddi => meriç abi... en agresif => ımm yok herıld yah:/ en duygusal => seyyah:D en çalışkan => edacım:D en küçük ? junior alpler(: en büyük? hazel aßlam(: en online => walla ben fazla online olmadğım için grmüorum pek ama grdüüm kadarıyla tekin hep burda:D en sanatçı => hakan abi(: en becerikli =>ne biliim:/ en sinirli => cıks no answer:D. en candan => özlem hazel ablam alev eda çağla memo muro esgii vs.. en fanatik => hepimisss:D en mutlu =>forum yeteri kadar pozitif olduu için mutsuz olan birilerini gremiorum:/ en kibar => almi... en kardeş => ynus ve özlem.. en çılgın => eda ve ezgi en hırçın => ezgi en aktif => eda en deli =>its meee:D en sevilen sayılan => gökhan abi'm aklıma gelmeyen herkesten özr dilerim zira hepiizi çooooookkkk seviorum:D |
Alıntı:
korkudan yazmam ısmını ezgı ayıpsınn :D:D::D harbısın ne kdar asabı olsanda cokk ıyısınn |
Alıntı:
ayrıca ßeni hrçına yazmanz iLqinç.. ne kdr sakin ßi insanım.. :D:D |
*en sıcakkanlı? ibrahim abiiiiiimm..hazel ablam...MetiN...Mehmet..psimistt((çok özledim :())...pıncırım((burockfun))..diye gidiyo :D *en ciddi? saygı değer meriç abim *en agresif? ???? *en duygusal? benmişim :D *en çalışkan? modlarımız *en küçük ? ???? *en büyük? BEşiktaŞ :D *en online? ben olmadığım kesin :D *en sanatçı? ibrahim abim tabiki de *en becerikli? *en sinirli? *en candan? ufff çok *en fanatik? fanatik olmasalar binlerce kişinin burda ne işi var ;) *en mutlu? *en kibar? veysel vardı zamanında metin akdora bekir abi çok daha ya.. *en kardeş ? tabi ki de ibrahim abim ve böcüğüm((psimist)) *en çılgın? eda *en hırçın? vahşi_melek *en aktif? mehmet zannımca :D *en deli? ben:D *en sevilen sayılan? hazel ablam *en hızlı? uzun zamandır online değildim o nedenle eskiden kalma olabilirim biraz :D:D:D |
ßen cidden o kdr hırçın mıyım yahu :D |
İşte 2009 Yılının EN'leri - Sonuçları ; *EN Sıcakkanlı > Alpler (11 Oy) , Akdora (11 Oy) , Gökhan (9 Oy) *EN Ciddi > Meric (12 Oy) , aLeN (7 Oy) , Karetta2002 (5 Oy) *EN Agresif > _Blackseagless_ (5 Oy) , Ferres (2 Oy) , Delgad01 (1 Oy) *EN Duygusal > Seyyah (7 Oy) , ÖLÜMÜNEBJK (3 Oy) , Akdora (3 Oy) *EN Çalışkan > Mehmet (6 Oy) , OutKast (5 Oy) , Alpler (4 Oy) *EN Küçük > Y.Emre (7 Oy) , Junior_Alpler (5 Oy) *EN Büyük > Karetta2002 (7 Oy) , BEŞİKTAŞ (5 Oy) , Alpler (2 Oy) *EN Online > OutKast (9 Oy) , Gökhan (5 Oy) , Mehmet (5 Oy) *EN Sanatçı > RamesooN (5 Oy) , Akdora (2 Oy) *EN Becerikli > Efsane48 (2 Oy) , Akdora (2 Oy) *EN Sinirli > Ferres (2 Oy) *EN Candan > HERKES *EN Fanatik > HERKES *EN Mutlu > Semra&Daniel_clark (4 oy) *EN Kibar > Dygsm (3 Oy) , Sûkut (3 Oy) , Alpler (3 Oy) *EN Kardeş > Akdora (5 Oy) , Maradonahmet (3 Oy) , Mehmet (2 Oy) *EN Çılgın > Herşeyim (7 Oy) ,Vah$!_meLek (2 Oy) *EN Hırçın > Pascaltekin (3 Oy) , Vah$i_meLek (3 Oy) , Ferres (2 Oy) *EN Deli > Herşeyim (2 Oy) *EN Sevilen Sayılan > Alpler (11 Oy) , Karetta2002 (7 Oy) , Akdora (3 Oy) *EN Hızlı > RamesooN (5 Oy) , Forza_Bjk34 (2 Oy) Forum EN'leri Bu Şekildedir , Oy'larınız İçin Teşekkürler.. |
hırcınlıkta ezgı ıle lıderızzzz... ne kadar hırcınmısım :D:D |
Alıntı:
haha :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 16:24 . |