![]() |
Dartheagle'den Burcuya:D:D Bak burada aşkında yandım Uzaklarda seni aradım durdum Reva mı kalbin uzak kalmaya Canımdan can aldın yapma Uzatma da gel Burcu yanıma:D:D |
kim yazdı bunu :) |
Ben yazdım onurun burcu esmersoy'a olan duygularını dizelere getirmek için :D |
ahahaha duygularıma tercüman oldun deyimi tam anlamıyla manasını buldu abim :D:D Burcu nun soyadı gibi bir insanımm hiç olmadı kan çeker duyar belki sesimiii :D:D Büyü de gel öğrenci mi bakccaz bu yaştan sonra dicek oturcam aşşağa :D:D |
Benım kısı bır ask hıkayesı Unutma kayhan abı yazdı bu felsefeyı Rakıbım kım olursa olsun uzatma o elii Canım burcuya feda burcu bunu bılmelı Usanmaz asktır bu kalp sevmeyı gormelı :D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Burcu Burcu Burcu Burcu Uslanmaz kalbım sana yolcu Rahmetl babamın ısmıdır ugur mumcu Canı cananı alsanda vermez kuyumcu Ugur getırır kazım koyuncu :D:D:D |
Alıntı:
güzel olmus :) |
Beraber yürüyelim biz bu yollarda Uzanalım ufka yağan yağmurda Resmini arar oldum tüm şarkılarda Ceketimin düğmesi hala sende duruyooorrr Uslandır bu gönlümü Burcu Esmersoooyyy :F:F |
ne cevherler varmıs yahu :) |
Alıntı:
|
Alemsiniz gençler.:D:D:D |
şu sezonu açsak da biz de kendimize gelsek di mi ablam aşkımızı sevdamızı yöneltcek yer bulamıyoz taştı iyice ahahah :D |
aşka engel değildir ne mesafe ne zaman burcu esmersoy ve shakiradan başkası yalan :D:D |
Alıntı:
Doğru valla...Çağlayan gibisiniz.:D Bu sezon süper olacak.:);) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ehehehehe :D |
Alıntı:
|
bencede :D |
Hopp noli burda:D:D |
Alıntı:
|
Burcu Esmersoy Terletiyor naptın burcuuuu sennnnnnn bana özeldinnnn ah ibraham abim ahhhhh biri afrikada stadyumların önünde hoplar zıplar danseder biri geçer sitelerde bacak bacak üstüne elalemi terletir napcaz biz bu kızlarla ahahah :D:D |
:D:D:D:D Aş kendini gel aşk'a. Biri shakira diyo biri burcu esmersoy :D Abim ben shakira'yı falan yenge olarak kabul etmiyorum haberin olsun :p: |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
:D Abim Türk kızlarına noldu ya shakira falan aaa töbe töbe ! |
Burcuuuuuuuuu beni rezil ettin foruma :D:D:D zaten sorulara da cevap veremedim kaş göz yapıp duruyo ordan bana ahaha :D |
:D:D:D Şizofrenik hareket engellenemez.. :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Waka waka çArşı versiyon :D this time for İnönü :D |
Daha kıpraşımlı ve daha güzeli olacak canım :D |
Hadi bakalım abim hayırlısı olsun :D |
Sağol canım benim :) |
moto gp ci sevgilisi var kadının istediğiniz kadar şiir yazın bi iş çıkmaz : ))) |
yav ona bakarsan shakira nın da moto gp yi satın alacak kadar ağır topları olan sevgilisi vardır hacı :D:D maksat muhabbet :D:D |
shakira yaşlandı ya ...ondada iş yok :) |
Shakirama laf yok :D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:39 . |