![]() |
Alıntı:
Kimse kendisine toz kondurmuyor. |
boş işler :P |
bence karsıdakı kışıye bağlı oluyor ilgisizlik |
o iş karışık yaa kızlardan kaynaklanıyo ama ilgi gösterseler bunalırız sıkılırız göstermeseler ilgisiz deriz |
kadınları einstein bile çözememiş ki ötesi var mı arklar... |
ilgisiz olduğumuz zaman karşı tarfın bi tarafları kalkmıyo.kaçan kovalanır aynı mantık. |
seviyorum der arkanızı döner gidersiniz :( hiç yakıştıramıyorum bunu size erkek dediğin lafının arkasında durur (biraz gaz vermek lazım :)) |
biz seviyoruz dedikmi sonuna kadar dururuz dilek |
Alıntı:
|
bencede metin doğru sölüyor yeterki sevilecek kız bulalım dilek |
Alıntı:
|
bayan arkadaşlar bizleri anlayın bislerde sizlere ilgi gösterelim... :D:D |
Ben bir erkek olarak karşımdakinide yerime koyarak davranırım..Ben karşımdakinden destek güven alırım...Onun için ilgilenirim.. |
Alıntı:
işte cevap arkadaş empati yapıyo ne kadar güsel .... |
doğru erkeği bulduğuna eminmisin:D |
uyku vakti herkese iyi geceler ...iyi muhabbetler.... :D:D:Dben yokken arkamdan konuşmayın :D:D:D:D |
valla sole bısı var:D sevgılı olmadan once herseyınle ıncıgından cıncıgına kadar ılgılenıyolar bı ıltıfatlar bı bole ınsana cok farklı hıssettrıyolar .... cıkmaya baslayıncaa taaammaam ılk bıkac ay superrr sonra bı bakmısın artık hersey normal huahahahah bole eskıden ettgı ıltfatlardan sadce en sıradan olanları falan kalmıs gerısı yok puhahaha |
Alıntı:
|
errkeklerin her dawranışının bi açklaması warr yha diyorum bi kitap okudum dünyam deişti çok basitler aslında... |
Alıntı:
Harika bir cevap Mehmet teşekkürler böyle hareket eden erkekleri bizlere gösterdiğin için:) |
yaa arada iyilerde çıkıo işte yafru yaa işte her şehirde 1 veya 2 tane :D:D:D |
Alıntı:
|
bence ilgisiz olan erkekler deil...erkekler gerekn ilgiyi her zaman wermiştir..asıl burda önemli olan karşı tarafın ne kadar ilgi istediği :) |
kendinizde arayın sorunuzuncevabını ilgi gösteririrz hoşlanmazsınız göstermeyiz ilgisiz dersiniz |
puhahaha dogru valla:D ama su soylenen kıtabı okumak gerek sanırsam;) |
Alıntı:
Daha önce görmedinmi :) her halde olmamış :) |
evet mehmet valla göslerim yaşardı kendi kendinin değerini bil türünün son örneklerindensin:D |
Alıntı:
|
biz ilgisiz deiliz kızlar normalin üstünde ilgi bekliyo :D:D |
aaaaaaaaaaaa aşkolllssuuunn:P |
İlgisiz olması sizin elinizde birde bu konu hakkında topic acıyorsun neden erkekler ilgisiz diye :) illahi Dilek güldürdün bizi |
Alıntı:
Yok eğer Bir Beşiktaşlıysa sevgiliniz gerçekten Beşiktaş'ı sevdiği kadar sever diye söyleyebilirim.İlgisizliği yapacağım zaman belli Beşiktaş'ım maçları e oda buna katlanacak napalım kanımızda var işte :) asla yalnız bırakamam... |
hahaha=)) |
neden bu kadınlar hep ilgi istiyo :D:D cocuk gibiler ya :D |
Alıntı:
onların doğasında var bu :) |
nolur sankı ılgılensenız ne kaybedersınız yanı |
bu erkekler nedne ılgısızmısız bakalım dılek hanım guncel konulardan nasıl pankartlar cıkar dımı amam |
dünya üzerinde kız cocukları daha cok doğuyor bir araştırmaya göre bu yüzden biraz seçici davranıyoruz :D:D:D |
ee sectıklerınıze ılgı gostersenız yeter |
siz ilgi gösterin çok meraklıysanız bi çeneniz var maşşallah o oraya gitmiş ay şu şunu almış acaba kaç ytl ye almış ayyy bnm kıyafetimin aynısı ne bu be siz insanmısınız |
Türkiye`de Saat: 22:34 . |