![]() |
bu erkekler neden bu kadar ilgisiz?? bunun mantıklı bir açıklaması var mı??? |
fazla ilgi yaramıyo size çünkü:) |
Azrail baksın size :D |
Alıntı:
İnşallah sabırsızıkla bekliyorum... |
Ne Konuda İlgisiz Kızlara Karşıysa Soru Bu Soru Erkeklere Değil Kızlara Sorulmalı Erkeklerin İlgili Olduğu Kızlarda Var:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ilgi beklicek kadar bilgisizmiyiz yaaa.? |
evet tüm suç bizde. |
Alıntı:
|
erkeklere yüz verdikçe daha çok çekilmez oluyo |
ilişkilerde suçlu arama noktasına gelinmişse hiç zorlamayın en iyisi... |
ilgi gösterdikçe bi bakıyorum aslan kesilip dayılık taslıyolar sanki dünyayı o yaratmış dünya onun etrafında dönüyo ama kızlarda böle bişii yok sen bi kıza ilgi göster o sana on bin adım yaklaşır ... |
ince nokta ilişkide suçlu arandığı zaman kesin onun sonunda kavga çıkıyo ve geri dönüşü olmayan yollara gidiyo :bawling:sonra böle oluyo iki tarafta:) |
Buyrun burdan yakın Alıntı:
Tüm kızlar ilgi gösterdikçe daha fazlasını beklerler; çünkü doyumsuzdurlar.1ver 3 derler 3 ver 5 derler ..... |
Dökün iyice içinizi ben bi şey söylemicem. Çünkü sizde kadınlar olarak neyin ne olduğunu iyi biliyorsunuz. |
tamam ama hakkımızı istiyoruz : ))) herşey karşılıklıdır bir ilişkinin olabilmesi için dimee |
walla biz kadınların tek zayıf noktası bir erkeğe olduğundan fazla değer vermek körü körüne ona bağlanmak ondan başkasını görmemek ve daha da çoğaltılır ama gel bi erkeğe bakalım sefgilisi olsa da kesin gözü kayar başka yerlere tutamaz tabii bu çoğaltılırda buna ne diosunuz???? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben demekki yıllarca bir kadın gibi yaşamışım. Lütfen karıştırma erkeklerle kadınları. Körü körüğne bağlandım da ne oldu. koca bi hiçç |
Alıntı:
|
Alıntı:
1-Bayanlar yaradılışları dolayısıylşa anaçtır. 2-Erkeklerin eksik bırakmnadıkları şeyleri eksik bırakıyorlardır. |
şahemre körü körüne bağlanmak ...biz bağlandıkta ne oldu??? koca bi hiç (ola ola böle tartışma konusu oldu :D) |
Alıntı:
sen ilgili erkeğe denk gelmemişsin. |
mutsuz feministler forumu oluyoruz yavaş yavaş:) |
yaa aslında bakarsanız her kez acı çekmiş yane çoğumuz ve hep birbirine suç bulunuyor.yane kimse kendi suçunu görmüyor ne yazıkkii... |
Alıntı:
|
insanlar bu acıları çektikçe olgunlaşıyo ama birbirini suçlamaktan asla vazgeçmiyo :D |
eet cok haklısın dilbek |
bunun mantıklı bir açıklaması yok..! :D Genimizde var bu özellik :) |
kendini alçaltan Herşeye eyw diyen Erkege Fatih ürek derim :D veya Bülent abi |
Alıntı:
|
Alıntı:
Duruma göre, olaya göre değişir.:) ama genelde karşı cinsler beni çok fazla istekleri ile boğuyor :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
boşuna konuşuyorsunuz. |
Alıntı:
|
emre kim bosuna konusyo? |
herhalde yaratılışımızdan dolayı ilgisiziz:D |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |