![]() |
önce unutmak isteyeceksin, sonra her aklına geldiğinde iyi değil kötü günleri en kötü anları düşüneceksin sonra zamanla zaten unutacaksın. bugünleride ne salakmışım diye hatırlayacaksın.:D |
Alıntı:
|
bişeyleri unuttuktan sonra yada yaşamadığın anlarda fikir yürütmek kolay oluyo bana bi arkadaşım böyle gelse sizin söylediklerinizi ona söylerim ama iş söylemek te değil kalbinde yüreğinde bitiyo şuraya bakya uzakta biyerde benden bş haber bi sevgili seni ne kadar çok sevmişim yaaa off beyaaaa |
bayramın ilk sabahıydı yine sensiz istanbula uyandım hava soğuk gözlerim yaşlı ellerim titrekti beni acılarla bıraktığın şehri terk etmeme saatler kalmıştı sen yoktun aşkın yoktu tek bişey var oda çokk soğuktuu işte ayrılıyorum seni senle bu şehirde bırakıp gidiyorum gözlerim arkada kalbim bu şehirde ben bu şehirdeyim sadece bedenimi alıp götürüyo bu sessiz gemi bir bedenimi birde kalbimdee olannn sonsuzz sevginii sensizlik gerçekten çok zorr sennin olmadığınn bi şehirde yaşamak ölmektende zormuş vefasız sevgilimm ben sensiz sevgine hasret bu beden sensizzde olsa yaşamak için arımıyo sebeb neden sen olmasan sevgin yetiyo belkide çok geç kaldımm bu hayat artık sensiz bitiyo, işte dönüyorumm sensiz istanbula kalbimin aşkımın ait olduğu şehre karanlık bi sabah yağmurlu bi hava istanbul göz yaşlarıyla karşılıyo beni, yanaklarımdan süzelen yaşlar benim sana olan yağmurlarım istanbul yine bıraktığım gibi yine soğuk yine acımasız yine hüzünlü sen yoksun aşkın yok kokun yok gölgen yok anladımm güzelimmm seninn olmadığınn bi hayattaa benimm yerimm yokkkk |
harika bir siir yaa.. hüzünlendim yine :( |
bu gerçek yaşadığım bişey di bu bayramda |
aşk beni yıkan tek şey yaaaa |
jasmin |
bayramda bu duyguları bende yasadım ama yer ve iklim farklıydı :) |
sen nerdesin ki |
iskenderundayım ben |
msn ye gelmek istermisin mito_1408@hotmail.com |
YORULDUM ARTIK Beni yalnızlığıma yaşadığım yıllar hazırladı. O yılların içinde sen vardın, Benden bir şeyler alarak, içimden bir şeyler kopararak gittin.. İnançlarım yıkıldı, umutlarım azaldı. Şimdi çevremi kuşatan karanlığın içinde, geçmiş yılları düşünüyor, o artık bir daha geri gelmeyecek zamanlara ağlıyorum ... Seni tanımadan önce yalnızlığın bu kadar korkunç olduğunu bilmezdim. Ne kadar hayal kırıklıkları ile dolu olursa olsun; sen en büyük gücümdün. Hatıralar tesellimdi ve bir gün seni bulmak ümidi beni hayata bağlıyor, her geçen gün biraz daha sana doğru itiyordu. Şimdi senden kalan hatıraları yaşıyor ve beni sensiz koyan alınyazıma ağlıyorum anlıyor musun? Bazen saatlerce oturur hiçbir şey konuşmazdık seninle, gözlerimiz birbirini bulurdu, ellerim ellerine değerdi... Avuçlarımız yanardı, özlemle dolup taşardı yüreklerimiz. Bazen yağmur yağardı, ıslanırdık caddelerde. Bazen serin bir rüzgar çıkardı, sen üşürdün. Sonra yavaş yavaş akşam olmaya başlardı gün batardı, ayrılık vakti yaklaşırdı. Şimdi o beraber yaşadığımız eşsiz dakikaları özlüyor ve yokluğuna ağlıyorum. Belki seni bir daha hiç göremeyeceğim. Görsem bile ne değişecek? Beni tanımayacaksın bile. Gözlerini eğerek geçip gideceksin yanımdan . Aynı şehirde iki yabancı gibi yaşayacağız artık Birbirimizin varlığından habersizmişcesine, yıllar yılı bir hayat yükünü taşıyıp gideceğiz . Hatıralar gitgide içinde küllenmeye başlayacak . Bana ait hiç bir şeyi hatırlamak istemeyeceksin. İşte o dayanılmaz unutuşu, ta derinlerden hissediyor ve başımı ellerimin arasına alıp unutulduğuma ağlıyorum ... Kim bilir ne zaman dinecek bu gözyaşları? Bu koşu ne zaman bitecek? Anlasana artık yoruldum.. Sensiz bir şeyin değeri kalmadı gözlerimde. Bir an önce bu koşu bitsin istiyorum. Düşünsene, bütün saatler durmak için o anı bekliyor. Sonu duyuracak zil çalsın artık. O anda tanımadığım seyirciler ayağa kalksın. Muhteşem bir son olsun bu. Duyduğun zaman içinde bir şeyler burkulsun ve gözyaşlarının en güzeliyle dolsun gözlerin.. Benim ağlanmayacak bir yerde olduğumu düşün ve artık birazda sen ağla. Yokluğuma, sevilmemişliğime, anlaşılmamışlığıma. YORULDUM ARTIK |
ıste tam benım konum olmus bu ya mumkunse ne yapmam lazım soylermısınızzzzzzzzzzzz |
zamanla unutursun unutmaki zamana hiç bir güç hiç bir olay karşı koyamaz |
her gun goruyosun ama bu durumlarda zamanda fayda olmuyo |
senin durum ne ki |
sevdıgımden ayrıldım cogu kısı zaman ılactır dıo ama benım ıcın ole deıl hergun goruyorum zaman buna care olmaz dıe dusunuyorum |
belkı yanlıs ama olee |
aynı mahalledemisiniz siz |
ewet aynı mahalle de ve aynı okuldaa |
|
yok ya boosver msneyi |
ok nasıl istersen uzun uzun konuşurduk bende yenii ayrıldım berbat bi durumm |
hade yaaaaaaaa |
malesefffff |
walla toparlanamadım daha olmuyo yanı hergun yuzunu goruyorum |
iyi toparlarsınn of ya sana yazdım diee arkadaşımla bozuşuyoruzz şu ann |
zaman ile unutluyor gerçekten.. |
delice sewiyosam niye ayrılmak zorunda kalayımki onu anlamadım... ama eğer o bırakıp gitmişse giden gitmiştir we bitmiştir der yoluma bakardım.hemen alışweriş yapardım bikaç kilo werirdim fıstık gibi olurdum kendime güwenim yeniden gelirdi weee belki yeni bi ilişkiye başlardım :D:D |
deli gibi çalışır kalan vakitte alışveriş yapardım bide mutfağa dalar habire yemek yapardım:) |
O KADAR AŞIK OLMAM |
Boswer diyeceksin... Acını cekiceksin... Aglayacaksın delikanlı gibi!!! Aglamazsan kendinden suphe ediceksin tabi sen her delikanlı gibi uzuluceksin gorevini yerine getiriceksin gelmesini degil sadece onun mutlu olmasını bekleyeceksin!!! |
unutamazsın ki sadece bi daha hatırlamamak üzere kalbinde saklarsın.. kalbime gömerim o zamaaaann :) |
Hatırlarsın... Hatta hatırlaman gerekir. Hatırlarsa adam oldugnu hissedersin hatta!! |
unutmaya çlşmayarak zamanla uunutrsun.hatta acı çekerek acın daha hafifliyo günlerce ağlayıp acın dinene kdr ondan bahsetmek artık koymayana kdr onla yaptıın we şuan cnını acıtan şeyleri inadına yaparak.zor ama işe yarıyo:) |
içtinmi bi buyuk rakı unutursun |
gece gündüs içerimmmm ulan. alırım silahı bir kursunda sıkarım bu kafaya. :D |
Alıntı:
|
bende unutamıyorum 12 sene oldu:( |
Türkiye`de Saat: 02:15 . |