![]() |
delice sevdiğiniz sevgilinizden ayrılmak zorunda kalsanız onu unutmak için napardınız ben unutamıyorumm |
unuturdum:D şaka biyana genelde unutmak için birini sevmeye çalışırlar ama yapılacak en büyük hata unutmadan diğerini bi başkasına bağlanmaya çalışmaktır,yapacağın tek şey zamana bırakmak kendiliğinden geçiyr farkına bile varmıyrsun bende çok inat ettim aşkım büyük ya(!)illa hayır unutulmuyr dedim ama bi sabah uyandım baktım ki artık sabah uyandığımda ilk aklıma gelen kişi artık o değil,yavaş yavaş sırasını başka şeyler aldı ve artık yok,kısaca kafana pek takmıcaksın iyi hatıraları değil kötüleri hatırla faydası oldu bana... |
zmanla unutuluo saten |
of ya ya offf geçmiyoo bitmiyoo acıtıyoo yoklığının hergünü çıkmaza sürüklüyoo |
böyle sızlanırsan unutamazsın işte güçlü olucan unuturum dicen o benim onu düşünndüğüm kadar beni düşünüyrmu acaba dicen eğer cvpta hayır düşünmyrdur sanmam ağır basıyorsa bi aya kalmas unutursun |
maniaq derdim kafama sert ce vur .. :):):) hücreler ölünce hafıza kaybı olur unuturdum:):):) ee haliyle bidaha geri gelmezdi sanırım galiba kanımca..! |
Alıntı:
|
Hic bisey fayda etmez unutmana.Ancak zamana birakisin.Canin cok yanar ama zamanla hafifler...Sonra bi tebessum olarak kalbinde yer eder :) |
bol bol yemek yerdim ve yenı kızlar keşfetmeye başlardım |
gerçi giden gelse rahmetli dedem gelirdi o gelmedi buda gelmeyecek ben üzüldüğümle kalcamm amaa olmuyoo yaaa |
İlk zamanlar olduğu için böyle oluyor insana... Çözüm tek ve klasik ZAMAN... Meltem çok güzel anlatmış ;) |
muhakki zaman her şeyi çözüyo ama aslında zaman değil onu yapan yine bizlerizz delice sev kaybet aynı şehirde nefes al delircem yaa aşkmı töbe bidaha ya |
bu konuda bana da iyi geldi benim de yaram taze :( meltem iyi anlatmıs umarım bende de öyle olur bir an önce unuturum ama ben unutmak bile istemiyorum ki :(:( |
sorun sanırım unutmamak istememek zaten ya niiee böylee yaaa nerdeyse bi ay olduu ama sanki elim ayağım gitti resmenn |
Alıntı:
takma be mıto sana kız mı yok :D |
Kanka sanırım yeni ayrıldınız.Yoksa bu kadar yakınmazdın.Kim ne derse desin boş...Zamanla zaten unutacaksın, sen ne kadar olmuyor desende....İnan zamanla herkesin yeri doluyor... |
ah be kardeşim kız çok taa aşık olduğum kız yokk artık fark bu |
olur olur o da olur arkadasların dediği gıbı zamana bırak zamanla onune daha nelerın cıkacağını bılemezsın |
ewt artık insanda güvende kalmıyor hicbisey eskisi gibi olmuyoo yaa :( |
o zaman geçerken ne izler bırakıyo biliyomusun gogo içindeki ateş sönüyo ama külleri hep duruyo nasıldı şu söz ateş söner közden önce yürek ağlar gözden önce |
banned çeker üyeliğini silerim :) şaka bi yana istediğim zaman birini zorlanmadan unuta bilirimçünkü kesin bana yamuk yapmıştır :) |
aşığın halinden aşık anlar sanırım dimi jasmin |
bizde aşığız heral de burda abi ayıp edon :) ama gerçekten sile bilirim misal ablam gil fln ii biliyolar |
he sen taktın silmeye bizim içimizden fırtınalar uçuşuyo sen sil aşıkmış bide anlarsın sende bi gün |
aşığın halinden asık anlıyor daha doğrusu asık olupta ayrılan... bi cok insan bana mantıksız seyler söylüyo dünyada erkek mi kalmamıs, gel sana baskasını ayarlayalım bunun gibi bicok seyler... inanın daha cok kötü oluyorum bunlar dendiği zaman |
tmm ya ii silmeyelim doruyu soleyim unutama eğer çok seviyosam unutamam 3 yıl dır zor unuttum.. |
tabıkı bunlar işin şakası ama allah sizin için hayırlısı neyse onu versın arkadaslar belkıde boylesı sızın için daha hayırlıdır bi de boyle dusunun ? |
ben besiktasa asıgım ayrılcagımı sanmıorum gerci oda bana yamuk yapmaz ama ölümüne kadar bırakmam:):) |
Alıntı:
ben bu sekilde kendimi avutuyorum zaten |
yenı bırnı bulmak en iiçözm bnce ama tabı bulursan:D |
çivi çivi çözmüyo be abla çok dendedim olmadı..! |
arkadaşlar sizinde sorununuz galiba unutmak istemememkle başlıyr,bende öyleydim dedğim gibi yaşadığım şeyin aşk olduğunu sanıyrdum tamam aşktı belki ama yaşayacağım en güsel duyguları yaşadığımı sanıyrdum ve böyle bi aşk unutulmamalı diyordum,ama insan çok yanılıyrmillet öyle aşklar yaşıyrki bizim duygularımız onlarınkinin yanında hiç kalıyr bi döndüm geriye baktımki aslında yaşanan pek bişey yok var ama kayda değer bişey yokmuş anladım sizde böyle yapın tabi mutlaka kayda değer güsel şeyler yaşamışsınızdır ama daha güseli biyerde sizi bekliyr,o güsel şeylerin sizi bulabilmesi için önce kalbinizin ve aklınızın boş olması gerekiyr,derim ben.biyerde takılıp kalmayın inanın her insan en güseline layık ve birgün mutlaka o en güseli sizi bulacaktır,zaman diorum son olarak başkada bişey demiyrm,offf ne uzun yazdım bea okursanız helal olsun:D |
okumadım :d |
Alıntı:
|
okudum ben galiba haklısın :) |
okumadım :d tembel bonus hıh:D Bundan güzel açıklanmaz kuzu ;) Emeğine sağlık :D teşekkürler kusu ben bide anlatabilsem forumda kimsenin bişeyciği kalmaz bea:D |
abla ole olsun ya okju madıysam nie okumadım diyim ya okudum ki diorum :) |
şaka yapıorus bea sende anladım herhalde bu ikinci yanlışın bonusum iki kulakta gitti gördüğüm yerde çakilecek o kulaklar:D |
2 hata hadi 5 hata olsa ne yapacan 5 tane kulağım yokki |
Alıntı:
puhahahaha:D buraktan sonra bi ekemiş daha kazandı forum 2 göz oymak bi burun çekmekle tamamlarıs beşe:D |
Türkiye`de Saat: 11:53 . |