![]() |
msn ini silerdim.telini silerdim arıyosa hala hattımı degiştirirdim...bütün resimlerini silerdim 1tane bile bırakmazdm.ewinin yakınlarına gitmezdim takıldıgımız yerlere gitmezdim.onun adını azıma almamaya çalışırdm...en yakın zmnda bi kız bulmaya çalışırdım:D bunları yap unutursun....tam olarak unutmasanda eskisi kadar zor olmaz:D |
zaman geçtikçe insan neleri unutmuyoki en büyük aşklar bile gün gelip mazi oluo çok zorlandım acı çektim ama unuttum işte:):) |
Acıdan insan ölmüyor:) Herşey bizim için. Zaman herşeyin ilacı, zor olsada elbette unutulur... |
Bunu yukarıda ki arkadaş iyi cevaplar :p verdiği cevapta kaçamak yapmış :D |
Alıntı:
Hehehe ne güzel cevap vermişim işte yaaa...Zamanla herşey düzeldi işte:) Acıdan ölünmüyor, hayat devam ediyor hiç üzülmeye değmez... |
Tamam birşey demedim :p nasıl diyorsanız öyledir :D |
Alıntı:
|
ben baska birine asık olurdum:D:D |
Alıntı:
|
ben sanırım ayrılınca ...herşeyi yok ediyorum...onu bana hatırlatacak herşeyi...böylesi daha iyi oluyor...birde ertelediğim sevgilime geri dönüyorum...beşiktaşıma...ben onu terk etsemde yalnız bıraksamda o beni hiç terk etmiyor...o nedenle beşiktaş sevgisi birşeye benzemiyor...herşeyi unutum beşiktaşımı asla!!!! |
Türkiye`de Saat: 23:19 . |