![]() |
Beşiktaş-Fener Derbisinde Fenerlilerle Yan Yana Maç İzlermiyiz (Mutlaka Bakın) Evet Arkadaşlar; Son 1 ayda verilen 30 şehidimizden sonra artık duygusal bağlırımızın daha iyi ollması lazım ve bu konda çok kampanya yapılmak isteniyor. Ama öyle bi kampanya yapmak isteniyor ki tüm dünyada etkisi olacak bir kampanya. 2 Hafta sonra ki Fenerbahçe beşiktaş maçında tüm taraftarların hatta galatasarylıların , sivaslıların, trabzonluların yani tüm takım taraftarlarının şükrü saraçoğlu stadında olması ve takım bayrakları değil sadece türkiye bayraklarıyla maçın oynanması isteniyor. Bugun istanbul Valisine başvuru yapılacak ve eğer kabul edilirse maç bu şekilde oynanacak. ben çok olumlu buldum sizler ne diyceksiniz merakla bekliyorum. |
izleriz tabi niye izlemeyelim onlar da bizim insanımız böyle bir günde çokta güzel olur |
Ben izlerim. |
bunlar lafta kalır bence gol yedik mi tutamayız kenidimizi biz . biz atsak onlar tutamaz yani o iş yaş. |
hani güzel bişey ama sonuçta banada pratikte zor geliyo olsa mükemme olur... |
Alıntı:
|
bız yaparız ama onlar gol atınca ya da yedıklerı zaman rahat durmazlar saga sola laf atarlar oda olmaz ozaman...ama yapılırsa bende varım...gercı hersey vatan ıcın dıye bakarsak neden olmasın hatta gerekırse gol atarsak bıle sevınmeyebılırız ;) |
2 amigo yanyana oturur bişey olmaz. |
arkadaşlar yapmayın sadece biz ve ezikler olmuycak orda gs,ts sivas ankara bursa türkiye olucak orda ve eminim hiç bir olay olmayacak |
ınsallah boyle bır organızasyon yapılır ve dostluk kardeslık ıcınde 1 asrı asmız ezelı rekabet kavgasız dovussuz bır dostluga donusur ;) |
Aslinta tamda simdi boyle bir sey olmasi lazim malum iki takim taraftarinin birbirine bakis acisini herkes biliyor bu macta herkese kapida ay yildizli t-shirt ve bayrak dagitsin federasyon ve herkes gorsunku Turk halkinin nasil bir anda birlik olacagini gorsun Hadi Besiktas taraftari Bir ilk Daha Gerceklestirmeye |
hımmmm İZLERİM TABİ AMA YANLARINDA DİİİL ÜSTLERİNDE ADAMMI KALMADI EZİKLERLE MAÇ İZLİCEZ BE |
Hersey kulağa hos gelıyor Hatta Gs,Trabzon,Sivas ve diğerleri ama FeBe ismini duyunca bir anda tüylerim diken diken oluyor...Tiksiniyorum abi ne yapıyım...Yine yapar o ********ler birşeyler |
Alıntı:
yapma yaa biz orda gösterilecek en buyuk dayanışmayı gösteeceğiz ve eğer istanbul valisi evet dersede biletler herkese açık olacak yanı bilet sorunu olmayacak ve kabul olur da biz stada girersek çok güzel valla ben o gunu bekliyorum ne yalan soyliyim.. |
EĞER TEPKİ İÇİN OLCAKSA GERÇEKTEN İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ BİEY |
görüşmelere devam ediyorum olucak bu düşüncemiz |
bencede süper olur bütün dunyada bizim bütünlügümüzü görür bende giderim hatta böyle birşey olursa |
neden OLmasın ki asLında Türk miLLeti FutBoL oLsun BasketBoL oLsun vs. bunları DosT qibi İzLeyeceqine KavqayLa DövüşLe İzLiOrLar Sadece BöyLe qünLerde öneM veriLior Aslında herZamn göze ALınacak bi konu |
gerçekten hoş bi tepki olur ama fenerliler istemesss |
bu hafta sonuna kadar sonuç alınacak ve olacak hazırlanın beyler inşallah hepberaber olucaz ve kardeşce maç izliycez sadece 90 dkkalığına aramızdaki kavgayı unutacağız |
lig maçında belki alınacak puan kaygısı ve şampiyonluk hedefi nedeni ile gerginlik yaşanabilir ama gelirinin Mehmetçik Vakfına bağışlanacağı özel bir maç yapılabilirse bütün taraftarlar bir arada omuz omuza maç izleyebilir. Bir taşla iki kuş vurulur. |
güzel fikir su yeşili |
hatta ve hatta futbolcular kendi isimlerinin yazılı olduğu formalar yerine Şehitlerimizin isimlerinin yazı olduğu formalarla sahaya çıkabilir. |
evet buda çok güzel gerçekten |
Alıntı:
sonucta geliri Mehmetcik vakfina gidecegi icin |
yapılır neden yapılmasın.. ama gs nin fenere yapmış olduğu pankartı unutmamışlardır fenerliler. |
bu konuyla ilgili kararı yarın açıklamak umudu ile artık hayırlısı |
dogrusu dünyada bir ilk yasanır yapılsın |
neden izlemiyeyimki...! düşmanımın düşmanı dostumdur bu bizim rakibimiz olsa bile hem onlarla oynadığımız maçlara banko kazanılmış gözü ile bakıyorum ben :D |
Neden izlenmesin arkadaşlar, hiç mi febeli arkadaşınız yok sizin:) Böylesi önemli bir dönemde birlik olduğumuzu, asla yıkılmayacağımızı ve herşeyden önce sporun kitleleri birleştiren büyük bir unsur olduğunuda unutmamak lazımm. Sonuçta milli takımın maçlarını her takımdan izleyici stada girip beraber izliyor. He belki sahada farklı taraflar stadta yanyana olacak ama bırakalımda böyle bir günde bunu yapayacak hoşgörüye sahip insanlar olduğumuzu görsünler... |
valla eziklerin son davranışları benim bile hoşuma gitti.konseri bile iptal ettiler (belkide beyonceyi getiremeyeceklerdi ondan iptal ettiler) yan yana izlemek zorun teşkil etmez bu günlerde birlik beraberliğe çok ihtiyacımız var. |
kararı bugun yayınlayacağım |
BEŞİKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŞ ASLA ASLA ASLA EZİKLERLE YAN YANAMI OLACAK ŞEY DEĞİL YAAAA NASIL BİR TUTULUR BEŞİKTAŞ TARFTARIYLA EZİKLER ASLAAAAAA ASLAAAA SAÇMALAMIŞ BU KONUYU AÇAN OLMAZ KİMSE KABUL ETMEZ...... BEŞİKTAŞ AŞKINA HERKES ASKEREEEEEEEEEEEE.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
BAK ARKADAŞIM ASKERE SENİ ALIRKEN SANA SEN HANGİ TAKIMLISIN DİYE SORULUYORMU. VATAN BE VATAN İNSANLAR VATANLARI İÇİN ÖLÜYOR. NEYSE SEN İZLEME ZATEN PEK SAĞLIKLI OLMAZ.. |
Gideriz tabi neden gitmeyelim. Düşman değil ya sanki gitmeyecek. Onlarda bizim kardeşimiz abimiz dayımız yada kuzenimiz.Sonuçta amerikalı gelipte fenerli olmuyo;) |
abi maçı izlerken sadece beşiktaşı değil şehitlerimizide düşünürsek eger bi küfür çıkarsa bende ne oluyım. |
pascalcı ortalığı karıştırıp nereye gittin sen kimsin tanıyan varmı bu pascalcıyı |
sonucta herkesin ailesinde gs'li fenerli yada baska bir takimi tutan var onlarla bir arada bazen bir evi bazen bir isyerini paylasiliyorda 90 dakika macmi izlenmeyecek hemde anlami olan bir sey icin |
çok güzel olur bence böyle zamanlarda nası birlikberaberlik içinde olduğumuzu göstermeliyiz.amaç bölmek değilmi?en iyi cevaptır... |
Türkiye`de Saat: 02:50 . |