![]() |
Aslinta tamda simdi boyle bir sey olmasi lazim malum iki takim taraftarinin birbirine bakis acisini herkes biliyor bu macta herkese kapida ay yildizli t-shirt ve bayrak dagitsin federasyon ve herkes gorsunku Turk halkinin nasil bir anda birlik olacagini gorsun Hadi Besiktas taraftari Bir ilk Daha Gerceklestirmeye |
hımmmm İZLERİM TABİ AMA YANLARINDA DİİİL ÜSTLERİNDE ADAMMI KALMADI EZİKLERLE MAÇ İZLİCEZ BE |
Hersey kulağa hos gelıyor Hatta Gs,Trabzon,Sivas ve diğerleri ama FeBe ismini duyunca bir anda tüylerim diken diken oluyor...Tiksiniyorum abi ne yapıyım...Yine yapar o ********ler birşeyler |
Alıntı:
yapma yaa biz orda gösterilecek en buyuk dayanışmayı gösteeceğiz ve eğer istanbul valisi evet dersede biletler herkese açık olacak yanı bilet sorunu olmayacak ve kabul olur da biz stada girersek çok güzel valla ben o gunu bekliyorum ne yalan soyliyim.. |
EĞER TEPKİ İÇİN OLCAKSA GERÇEKTEN İYİ DÜŞÜNÜLMÜŞ BİEY |
görüşmelere devam ediyorum olucak bu düşüncemiz |
bencede süper olur bütün dunyada bizim bütünlügümüzü görür bende giderim hatta böyle birşey olursa |
neden OLmasın ki asLında Türk miLLeti FutBoL oLsun BasketBoL oLsun vs. bunları DosT qibi İzLeyeceqine KavqayLa DövüşLe İzLiOrLar Sadece BöyLe qünLerde öneM veriLior Aslında herZamn göze ALınacak bi konu |
gerçekten hoş bi tepki olur ama fenerliler istemesss |
bu hafta sonuna kadar sonuç alınacak ve olacak hazırlanın beyler inşallah hepberaber olucaz ve kardeşce maç izliycez sadece 90 dkkalığına aramızdaki kavgayı unutacağız |
Türkiye`de Saat: 00:08 . |