![]() |
sen suss Alıntı:
SEN BÖLE SORULARA CVP VERME SUSSSSSSSSS :motz: KÖTÜ OLCAK YOKSA |
izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
ankaranınkiler:p yok ama ben eskişehirli kızları tek geçerim bence en güzeller oralı:) |
arkadaşlar tabiki izmirin kızları... izmirde yaşadığımdan demiyorum esasen ben de istanbulluyum ama kendimi izmirli gbi görüyorum senelerdir burda olduumdan.. ama izmirin kızları bi başka hatta çok sevdiğim bi şiir bile var izmirli kadınlara yazılmış: iZMiRLi KADINLAR Hep yeni yikanmis balkonlarda mi yasarlar? Yoksa aksam sefasi cicegi gibi ikindileri acilip sacildiklari icin mi kalir insanin aklinda o balkonlu, kadinli, Izmirli fotograflar? Hesapsiz kahkaha atmasini... Sokaktan tek kisilik bir fener alayi gibi gecmesini... Erken yasta raki icmesini... Asfalyalari attigi vakit "efelik" yapmasini... Catlata catlata oynamasini... Takip takistirip pufur pufur salinmasini ve daha neleri neleri... Iste her nasilsa, daha en basindan ogrendikleri icin butun bunlari, gungormus adamlar bilir "IZMIRLI KADINLAR" dendi mi, iste orada durmasini. Canim, "dalgaliysa" eger atlamadan once durup denizin dibine bakilmaz mi? "Dibe cakilir miyiz?" hesabi! izmirli kadinlar... Hayat kivamindadir Izmir'in kadinlari. Nasil hayatta ayristirilip cizilecek bir sey yoksa, onlar da iste tam oyle. Yani ya akarsin onunla; ya akmaz, durursun kenarda. Yok oyle durup dibine bakmaca... Hep soruyorlar ya: "Neden bu kadar guzel Izmirli kadinlar?" Zira hep onlarda kikirdamalar, kahkahalar ve kiskirtici simarikliklar... "Deniz lekesi..." var onlarda. Nasil denir ki? Ben Ankara'da gordum az konusan, az gulen, ciddi duran, fume rengi kadinlari. Gorunup gorunup kaybolan, "muamma" taklidi yapanlar da Istanbul'un meselesi. Ben sanirdim ki, hayatin yakasinda bir hercai menekse gibi durur her yerde kadinlar. Oyle degilmis meger... Ne yapsan cikmaz ya denizin lekesi, o da var İzmirin kadınlarında... |
en gusel benım yahuu |
Alıntı:
bende bu cevabı kim vericek diye düşünüyodum :D |
ben verdımm sanırımm |
ben izmirde yaşıyorum tabiki izmir kızları |
Alıntı:
kalbim çok temiz bunuda bekliyodum..öbürünü bilecekmisin bakalım :D |
hmmm sanırım bu bıraz zor oldu yaa bılemıcemmm tuhh |
ben izmirli değilim ama oraya bi kaç kez gittim tartışmasız hepsi bi kalıp sanki süperler ödemişteki ile karşı yakadakilerinin bi farkı yok toprak izmir nede olsa süper ötesi bi hatunlar gerisi yalan |
izmir tabi ki... |
bence izmir :D:D yok saka tum turk kizlari guzeldir |
izmir'de çirkin bulmak zordur, varsa bile sorduğunuzda başka şehirden geldiğini söyler:Dbol bol sevaba giriyoruz, gavur izmir lafı hikaye yani:D |
izmirrr izmirrr izmirrrr... :):) |
Türkiye`de Saat: 16:02 . |