![]() |
izmirin kızlarımı yoksa istanbulun kızlarımıı hadın arkadaslarr sizceee.... cok tartısılan bır konuu her yerde bicok yorum var sız ne dersınız ? sizce hangisi?? |
ızmır forza ızmır dogal ordakiler burdakiler makyaj kutusu (sözüm meclisten dışarı :D:D) |
tabiki izmirin kızları hele gözleri bitiyorum onlara |
farketmez. |
malesef arkadaşlar siz samsunun kızlarını görmemişiniz daha tabiki samsun |
insan olsun farketmez.. |
Ben Izmirden sonra Eskisehirin kizlarinin meshur oldugunu saniyordum :P |
Yorumsuz |
bende bilirim hergün görüyorum kendilerini :) |
sulukulenin kızları guzel ahuahua :D |
izmirde 4 sene okumuş biri olarak kesinlikle İZMİRİN KIZLARI BU ŞEHRİN SADECE KIZLARI DEĞİL, HAVASI SUYU TOPRAĞI HERŞEYİ BAMBAŞKA... |
eminim her iki şehirdeki kızlarda güzeldir ama bursa mın kızlarını da bi görün derim ben :D |
BURSA DA HEYKEL İLE ALTIPARMAK ARASINDA UZANAN GÜZRGAH BOYUNCA ABARTISIZ OLARAK SÖYLÜYORUM SOKAKTA GEZEN HER 10 KIZDAN 7-8 İ GERÇEKTEN GÜZEL... |
Forza İzzzzmiiiirrrrrrrrr... :):) tek geçerimm.....:p |
Alıntı:
|
yurdumun bütün kızları güzeldir ;) |
Ehehe :D İzmir tabiki. Herbişeyi güzel beaa!! Rivayete göre İzmirli bir kıza aşık olan biri şöyle tabir eder: Söyle İzmir'e kıymetini bilsin, İzmir güzelse sebebi sensin. Görünen o ki İzmir kızı bambaşka :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
siz samsun kızlarını görmediniz sanırım tabiki samsun kızlarıı |
laz kızları arkadaşlar laz kızlarının üstüne yoktur daaaa :) |
valla izmir guzel kizlariyla meshur ama bir cok guzel kizlarimizda anadolunun baska taraflarinda bence boyle bir tartisma yersiz yurdumun herbitarafinda guzel kizlarimiz var... |
forza izmir :D |
hepside güzeller |
bence dıs guzellıgının yanında yuregının guzel olması gerekmez mı |
cok haklisin... |
MANISANIN KIZLARI DAHA GÜZELL :D |
Alıntı:
|
HİÇBİRİ TABİKİ RUS KISLARIIIII BERDE O KIZLAR BEYAAAAA ::D:D:D:D:D |
hepsi güzel.sadece izmir değil. |
Yorumsuz :) |
istanbul :D:D:D |
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa demiş ya Aşık Veysel. Bu soruda onun gibi birşey, kişiye göre göreceli. İzmirin kızları güzelliği ile ünlü. Ama Türkiye'nin 81 ilinde de güzeller var. Aslolan dıştaki güzelliğin iç te de olması. |
Gönül Kimi SeVeRsEe Güzel Odur ! |
eskişehir.ilk göz ağrım oradan.çok seviyorum bu şehri. |
izmir kesinlikle |
izmir izmir izmirr..... |
Alıntı:
ama bu konu gerçekten göreceli |
Ben guzele guzel demem guzel benım olmadıkca :) birinin yuzu birinin ici guzledir öneli olan icinin guzelı gormektır Biri soyle der dısından bır ruyaydı Ruyam bitti kapuslardayımder |
sen suss Alıntı:
sen cok biliosun bakıyorumda... bence fasla konusma... sen bole sorulara cvp verme................:motz: |
Türkiye`de Saat: 04:20 . |