![]() |
Yıllrdır 2 seçeneğim vardır Taniquetil/Nyks bu aralar Taniquetil modumdayım (: |
başkalarının sevgisini çalmaktansa kendine sevgiyi dagıtacak kadar erdemli ol. ben bunu kullanıyorum. |
erkek adam renkli takım tutmaz (arka plan siyah yazı şekli beyaz ayrıca şu anda değil her zaman bu nicki kullanırım ben) |
yanındaki var ya ben olmalıydım... |
Sen ESİRLİĞİM ve Hürriyetimsin Sen BEŞİKTAŞ'sın..Yeni yılda yeni umutlara |
z€yn€f€rt€n |
Alıntı:
|
jack daniels:Dseni seviyorum:D bu:D |
- Her şeyin yok olduğunu düşündüğün anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Yeni Bir Aşk, Yeni Bir İş, Yine Gülecek Bir Neden Lazım!!!!!! 2008 senden bunları bekliyorum bende bunları kullanuorum:D |
şimdi yapıcam cıngıl bel cıngıl bel cıngıl oldı beeell :D |
dünya ahiret fark etmez ruhum senden asla vazgeçmezz(BEŞİKTAŞK) |
"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş...Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... " bide you'll never walk alone |
SeNİ YazDıM HayATıMa GönLümÜn HeR SayFasıNa İnAN SenDeN bAşkAsıNa BaKaMaM MAVİ GÖZLÜM suan bu |
:) herkese mutlu siyah-beyaz yıllar :) benımkıde bu |
Tek Aşkım BeşiktAŞK ım |
çıkmaz ki bu can sabaha girerim türlü günaha GİTME. önce ne,sonrası nedir dur susma ardını getir bir feryat ki elde değil GİTME..... |
Alıntı:
|
şizofrenik wak'a benimkisi |
şuan: kişisel neyim varki iletim olsun:D |
UNUTMAKI ASKIM HER ACININ SONUNDA MUTLULUK VARDIR HERBIZ AYRI KALIP ACI CEKSEK ENI SONUNDA EL EL MUTLULUGA KOSUCAZ (UKRANYADA OLDUGUM ICIN NISANLIMDAN AYRI KALDIGIM ICIN YAZMISIM YANLIS ANLASILMASINNN) |
Atta gülai un ilian tauthr ono un atra ono waisé skölir fra rauthr... elfce bir cumle anlamı: şans ve mutluluk seni takip etsin ve seni talihsizliklerden korusun) |
Hasta Siempre Comandante : kişisel iletimde; imaj değil başkaldırı! |
nickimde (MERTİM)//her gerçek doğrumudur iletimde senin marka olduğun yerde ben etiket koyarım ;) yasıo |
Benm Ki Yok .... ( İŞTE BU NİCKİM ) |
bıraksın peşimizi kendi yüreğinin kabuğunda yaşayanlar!işte şu güneşten düşen ateş milyonlarla kırmızı yürek yanıyor!sende çıkar göğsünün kafesinden yüreğini şu güneşten düşen ateşe fırlat:yüreğini yüreklerimizin yanına at! |
Bende nick yazma yok. benm msn adresim ...@besiktas.com. Nick yazamıorm. ama kişisel iltim de BE CLEVER. ÇARŞI İS HERE! FOREVER BESİKTAS yazıo |
vur hanceri yüreğim parçalansın fazla derine inme çünküm orda sen varsın |
[c=#0080FF]- - ->>> samSA <<<- - - Tüm HakLarı yaLnızLığıma Aittir... [/c=#000000] kısısel ıletımde : Ne Yapıp Ne Yapmayacağım Kimseyi ßağlamaz Gerekeni Gerektiği Yerde Yaparım . . . ! ! ! |
"Yapma be AZRAİL mario'nun bile 3 canı var" kişisel iletim: Endoplazmikbirkulum |
öLüyüm mezaRda deiLim ; diRiyim hayatta deiLim !!... ;) |
bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın....yazıo |
ρ¢_мαηуαq |
kişisel iletimdede buldum yolu:D köyün delisi sadece |
nickimde: krallrın yaptığını soytarılar kıskanır iletimde:onlar bi insansa ben bir insan olamam yasıo:) |
http://www.youtube.com/watch?v=X0_7uUQKER0&eurl zuahahahahh valla izleyin şunu yaw valla bu var :D |
Beşiktaş uLan yazıyor |
Elif & Wolki |
SessizLik En Büyük ÇığLıktır.. |
onu niçin sevdiğimi bana söyletmek isterlerse bunu ancak şöyle anlatabilirim sanıyrm:çünkü o,o idi;ben de ben...: |
[a]cıмa yoĸ,[n]eғreт war., (т)avιz yoĸ, (İ)şĸence war., (ғ)ener, (в)aнçe yoĸ™ |
Türkiye`de Saat: 02:57 . |