![]() |
THe eMReFLaZoGLu 1903 BaR-HoNDa --^[BÊŞÍKT¨ÂŞK - ùç hêcê tÊk ÂŞK]^---- [ÕLdù®eN ÂŞK]^-- ileti : Republic of TURKIYE...inanın çocuklar çocuklar inanın güzel günler göreceğiz güneşli günler!! |
nickimde bu hayat benim hayatım diyebildiğin bi yer var mı bildiğin yazıyor iletimde ise yakışır sana şampiyonluk yakışır sana yazıyor:) |
bide arada iletiyi değitiriyorum o zaman ki iletim: 1000 yıldır oturum açmayan adamın arkadaşı |
, bu kadar biraz kısa ama :D:D |
isterse ölüm gelsin bu sevdadan vazgeçersem allah belamı versin(BEŞİKTAŞK) |
"boşuna çırpınma gökyüzü yurdum kadar ağlayamazsın...!" |
bize fiziği yanlış öğrettiler..insan sesi uçak sesini bastıramaz dediler..onlar İNÖNÜYÜ görmediler...(kişisel ileti) nick gator sadece |
† вυя¢υ † bu var :D |
Explorer kişisel iletimde "hepimiz msn'iz" |
velevki hemen dönmedim...noolmuş:D: bu... |
Seyyah....Senin için kendimden vazgeçerim. Nick.... Harikasınız çocuklar...Arda Büyük FUTBOLCUSUN BE OĞLUM |
bu nickimm ° l|l ° €รรRaa ° l|l ° buda iletim(: Bu Dnyaya Gzlermi Sninle AçtmSniz Gçn Anmı Yaşnmş SymadmSndn kopmamk içn Allha Yalvardm Byle Br Aşksn İşte Kartalım |
crescent... |
Boş :D |
KURAK_COLDE_GEZEN-SUURSUZ_DEVE :) |
çiko baaa mı ağliysin? bu :D |
nasıl bir yangın ki alevlerin bile canı acıyor ileti: kendimle tartışıyorum!!!!elveda bu gün..... |
* * Good İs Love * * ! S - - - - E ! -----) & & WaitForMe & & . . . AİDS ( [A]bAzA [İ]bNeLeRiN [D]eRmAnSıZ [S]oNu ) . . . :D:D:D |
gil çıkaran şapkalı ifade var yanındada naaaniiik naniiik yazıyor:D |
Alıntı:
boşa yakın "....................................." :D |
[c=#FF0000]·٠•●●●ҳ̸Ҳ̸ҳ _уαğмυя_ ҳ̸Ҳ̸ҳ●●●•٠·[/c=0] bu var :D |
bir sen degil herkes hasta yazıyor |
Asıl Olan Hayattır Hayatta BESİKTAS Benimki b |
Ne FaŞiZm Ne KoMüNiZm YaŞaSıN ErOtİzM kişisel iletim :D :D :D |
beşiktaşlı olmak karanlığı ardına alıp bembeyaz bir yolda yürümektir |
(((-->> édd@ <<--))) |
Бзиiм düичλмıи λğıяLığıиı öLçємзмişтı БλѕкüLüи aynn bu vaR |
ﱢﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢвℓα¢кєαgℓє ﱢﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ |
» кαŋαdιмι кιяdιlαя [ u c α м α d ι м ] αŋŋε ... « » нεяsεyi вilмεк isтεyεиlεя - вυиα gεяεк yσк - " нαddiиizi вiliи yεтεя" !!! « |
ütüsüz bir dünya istiyorum:Dbizede yazık:( bu... |
[c=31][a=1](๏̯͡๏) JєL¥ßøиî¢ê (๏̯͡๏)[/a][/c=31] |
Türkiye`de Saat: 17:16 . |