![]() |
Hepimiz İNTER'iz Baylar ve bayanlar kimse kızmasın ama ben bu akşam interliyim biliyorum bu tür maçlarda biR türk takımının tutulması gerketiğini ve eskiden avrupa maçlarında fenerin yenmesi gerçekten isteyen bir taraftardım ancak malum maçtan sonra alay etmeleri ve bunu ezikşükrü stadına yansıtmaları yakışmadı.ezik oldukları için bunları yapıyolar belki ama sonuçta rezil olan bir TÜRK takımıdır.lafın kısası FORZA BEŞİKTAŞ FORZA İNTER HAYDİ İNTER AT ŞUNLARA 5-6-7 TANE DE SUSSUNLAR EZİKLER BİZ DALGA GEÇELİM... DULARIMIZ SENİNLE |
Forza İnter uLan ! |
HepiMiz iNteR'izz... ;);) |
vayy anasina ben fener'i destekliyorum çûnkû tûrk takimi tabiki biz 8 tane yedigimizde bazi fenerliler dalga geçti ama biz onlarin seviyesine dusmemeliyiz..buyuk taraftar olmak buudur istee...bu benim gorusum tabiki |
Haydi yen şu ezikleri İNTER Aksın kafalarından TER:D:DSeninleyiz... |
Alıntı:
|
Büyük taraftar nası oluo öğrendik vay be :) Hepimiz İnteriz uLAN ! |
Alıntı:
|
ustte'de kalman veysel kardesim ama ben sizin goruslerinize saygim var ama ben bu aksam fener'i destliyecem tabiki babam fenerli ondandir belki...ama onemli olan bizim marsiliya yi yenmemizz |
Alıntı:
|
inter ULAN !!! |
kardeşim 50bin tane GAY ellerini 8 yaparak sekiz taşım oley diye bagırdı. bn şimdi bu ................. yapan totoşlarımı desdekliycem. inter gol gol gol.......hepimiz interiz ulannn:@ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
süper başlık süper konu veysel bravo... inter goool gool gol |
Alıntı:
bu tek sizin için degli aynisini gs'liler yada fenerliler'de yapiyor kendi kendimize yitisecegimize elin takim ile yitiselim |
Alıntı:
|
avrupa'ya bir turk takimi geldimi mesela fransa besiktasli falan yok herkes kendi tutugu bayragi ve formayi alip maça gidiyor budur iste kardeslik...ve o 50 bin gay'ye gelince onlar taraftarmi??? dediginiz gibi gayy iste... |
:D:D:D tmm bilader sen büyük trftarsın biz küçük taftrz :D |
Alıntı:
|
siNaN seN eN iyisi sahaya giR abi :p:D:D |
İster fener yensin İster inter Tek gerçek var FORZA BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
dalga geçmesini istemiyorsan 8 tane yeme yeter sadece fener mi dalga geçti tûm dunya hatta tee-shirt bile bastilar eee o zaman karsi takimlara da karsi olun... |
sorunda o kardeşim.herkes dalga geçti ama dünyanın izledigi bi maçta herkesin seni türk takımı bildigi bi maçta ellerini 8 yapıp beşiktaş diye bagırmadı kimse.bunu galatasaray taraftarı yapmadı bi başkası yapmadı ezikler yaptı.adam olsunlar desdekliyelim bn gs yi desdekliyorm uefa kupasını aldıklarında onlar kadar sewindim.ama ezikleri desdeklemiyorm önce adam olsunlar.1 maç yenip 10 yıl konuşmasınlar |
Alıntı:
Bak canım Kardeşim biz burda Liverpool a koyduk...Çokta güzel koyduk hemde, o zman hepsi beşiktaşın ynndaydı...Hepsi Adamdı hepsi türktü ya türk takımı yenmişti yha..Bizim sevincimizi bizden çok yaşadılar...Ama biz talihsiz bi gece yaşayınca sen etrfnda beşiktaşlıdan başkasını gördün mü? :) Ben ne benim galibiyetime sevinen,ne mağlubiyetimle uğraşan adamlar istiyorum...Ben ne inter fenere yenildiğinde sevindim,ne inter fenere Koysa Üzülürüm...Ben 12 sene Beşiktaş trübünü kovalamışım... Benim İçin Bi gerçek var... Bi doğru var... Bi Kral Var... Alayına Beşiktaş ! Başka cumhuriyet kuranları başka cumhurlar desteklesin :) Saygılar, x_dream |
Alıntı:
|
tabiki inter liyiz yen şu ezikleri |
hepimiz interiz fenerede iteriz:))))))))))):):):):):):):):):):):): |
xdream kardes sen hiç 50bi kisinin cumhuriyet kurdugunu gordunmu :D:D guldurme beni ciddiye mi aldin onlarii ben o 8-0 'dan sonra yanima baktim camiide idim ve fenerliside besiktaslisida gsliside uzgundu kufur eden vardii sen neredeydin de kimseyi goremedin kardes??? GAVURU DESTEKLIYEN GAVUR OLSUN O ZAMAN:D:D |
sen çizgini aşma bence... Gavuru destekliorum Gavursun desene bana |
sakinn ortam gerilmesin beyler.eziklerle ezik olmaya gerek yoq.ezik ler işte bizi sewmiyorz bizde her maç sövüyorz bu eziklere.desdeklesen ne olur desdeklemesen ne olur.bu eziklerin alıcagı puanla ülke puanı yükselicekse yükselmesin dha iyi. |
sen söyle bana bir italiyan takimi destekliyen ne olsun??TURK'E KARSI vallah sen söyle??xdream |
beyler sınırı aşmayalım herkez haddini bilicek buu akşam inter konuşucakkkkk:D:D:D |
sen laf döndürme bana İnteri tutuosun gavursun de bana |
TAMAM ARKADASLAR BENIM AMACIM ORTAMI GERMEK DEGIL HERKESE SELAMLAR... |
bn söyliyim italyana karşı oynayan fenerli ise sonuna kadar türk olsun:D şimdi yarn yener bunlar diyelim giderim okula birsürü galibiyet görmemiş ezik etrafımı sarar ne oldu ama ne olduu interi yendik olum biz siz ne yaptınz liverpool dan 8tane yediniz salaklar diye etrafımı sarar o zmn türk mürk demem dalarm:D |
eğer inter sen bugun ezikleri ezmezsen yazıklar olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sınıfa girince 22 kişi aynı anda dalga geçmeye başlıyo bn küfür edene kadar dewam ediyolar:D snra hocalar başlıyo dalga geçmeye:D tenefüslerde derslerde:D hee bide tele gelen aramalar ve msj lar war onlar ap ayrı ztn :D:fight: |
Türkiye`de Saat: 09:34 . |