![]() |
siNaN seN eN iyisi sahaya giR abi :p:D:D |
İster fener yensin İster inter Tek gerçek var FORZA BEŞİKTAŞ |
Alıntı:
dalga geçmesini istemiyorsan 8 tane yeme yeter sadece fener mi dalga geçti tûm dunya hatta tee-shirt bile bastilar eee o zaman karsi takimlara da karsi olun... |
sorunda o kardeşim.herkes dalga geçti ama dünyanın izledigi bi maçta herkesin seni türk takımı bildigi bi maçta ellerini 8 yapıp beşiktaş diye bagırmadı kimse.bunu galatasaray taraftarı yapmadı bi başkası yapmadı ezikler yaptı.adam olsunlar desdekliyelim bn gs yi desdekliyorm uefa kupasını aldıklarında onlar kadar sewindim.ama ezikleri desdeklemiyorm önce adam olsunlar.1 maç yenip 10 yıl konuşmasınlar |
Alıntı:
Bak canım Kardeşim biz burda Liverpool a koyduk...Çokta güzel koyduk hemde, o zman hepsi beşiktaşın ynndaydı...Hepsi Adamdı hepsi türktü ya türk takımı yenmişti yha..Bizim sevincimizi bizden çok yaşadılar...Ama biz talihsiz bi gece yaşayınca sen etrfnda beşiktaşlıdan başkasını gördün mü? :) Ben ne benim galibiyetime sevinen,ne mağlubiyetimle uğraşan adamlar istiyorum...Ben ne inter fenere yenildiğinde sevindim,ne inter fenere Koysa Üzülürüm...Ben 12 sene Beşiktaş trübünü kovalamışım... Benim İçin Bi gerçek var... Bi doğru var... Bi Kral Var... Alayına Beşiktaş ! Başka cumhuriyet kuranları başka cumhurlar desteklesin :) Saygılar, x_dream |
Alıntı:
|
tabiki inter liyiz yen şu ezikleri |
hepimiz interiz fenerede iteriz:))))))))))):):):):):):):):):):):): |
xdream kardes sen hiç 50bi kisinin cumhuriyet kurdugunu gordunmu :D:D guldurme beni ciddiye mi aldin onlarii ben o 8-0 'dan sonra yanima baktim camiide idim ve fenerliside besiktaslisida gsliside uzgundu kufur eden vardii sen neredeydin de kimseyi goremedin kardes??? GAVURU DESTEKLIYEN GAVUR OLSUN O ZAMAN:D:D |
sen çizgini aşma bence... Gavuru destekliorum Gavursun desene bana |
Türkiye`de Saat: 06:23 . |