![]() |
Senden Nefret Ettiğini Söyleyen Birine Ne Dersin? Senden Nefret Ettiğini Söyleyen Birine Ne Dersin? |
ne tesadüf bende senden nefret ediyorum :D |
ağzımdan aldın valla benden çok yaşıcan der çevir kazı yanmasın yaparım:D |
nefret bi duygudur bn sana karşı nötrüm derimm :)) |
November Pasha ;) |
Duygular karşılıklıdır. |
nedenini sorarım |
hiç değilse içinde bi duygu varmış, teşekkür ederim.. |
Karşımdaki kişiye bağlı bağlıysam fazla değer verdiysem önemişni bilmek isterim..Yok değer vermessem eyvallah derim =) |
ağzımı açmaya tenezzül bile etmem |
"bu çok normal..belki ben de senden nefret ediyor olabilirim!" derim.. |
çok değer verdiğim biriyse naptığımı sorarım sebeb |
bir laf soylerim sonra umurumda bile olmazz..Onu burda soyleyemem ban tehlikesii :):) |
aaa neden beyaaaaaaaaa derim benım gıbı ttlı bırınden neden nefret edıosunnnnnnn da olabılır |
olabilir içinde nefret barındırabilen birisiysen bu senin sorunun. |
banane derim ya çok da tın :D (yani benden nefret ediyosa eger benımde nefret ettigim biridir kesin) |
yürü git hade yaaa... |
benden nefret eden bırının bana bunu solıyecek kadar muhabbetı olamaz o kadar konusmam kı o kısıyle |
SEN Şimdi Gideceksin Ya...CEHENNEMİN DİİNE GİT.!! derim.. |
bende $enden... :):):):) |
kesinlikle neden öğrenmek isterim |
Benden nefret eden birini hayatımda barındırmam... Alayına YOL.. |
Alıntı:
|
ben sana bayılıorum sanki derim :D |
olabilir. herkes beni sevcek diye bişey olamaz zaten |
sen adam mısın lan asıl ben senden nefret ediyorum adam sanmıştım seni bana olan tavırların nefrete dönüşene kadar nerdeydin seni arkadaşım sanmıştım arkadaş arkadaşa böyle yapar mı ulan zaten senin gibiler yüzüne bu ülke bu hallere geliyor herkes senin gibi düşüncesiz oluyor ve içinde kalan düşüncelerini karşısındakiyle paylaşmaktan bile aciz hale geliyor yuhh be sana yuhhh hatta suratınaa puhhhhh (tükürdüm) hadi şimdi yıkıl karşımdan derim:D |
bende derim ki bütün özgürlüge acilan kapilar senindir güle güle seni hayatinda hürgeneral ilan ediyorum derim :d |
Alıntı:
|
kotuluge karsılık en guzel cevap ıyılıktır.susmaktır oda onu dusundurur zaten sustugun ve cvp vermedıgın ıcın |
ne tesadüf bende senden nefret ediyoyorum ama napcaksın :D |
nefret ettiğine göre benden demek ki beni önemsiyorsun derim... :D:D:D(Bir tane çakarım tokatı) :D:D:D |
Alıntı:
|
sen nefret edilmeyi bile değimiyorsun derim |
amn ne çok üsüldüm derdimmm |
ben seni hiç bişi hissedemiosun zannediodum kötü de olsa duyguların varmış buna sewindim açıkçası:D |
nefret mi nefret mi ben senden tiksiniyorum tiksinçsin ya ö oldum kal geldi şimdi defol allahın kazmasıı derim:D:D:D:D |
ya bayramlık agazımı acrım yada yumruklar konuşur |
tercih meselesi,,,olabilir. derim |
Bakışlarım anlatır herşeyi bidaha yüzüme bakmaya cesaret edemez..!! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:19 . |