![]() |
Alen güzel konuşmuş gerçekten..sevdiğin bir insanın uykusunu izlemek kadar keyifli bişey yok hayatta.. |
süperr... |
Alen süperr sölemiş +1654534573424570000 :) |
alen guzel solemıstee suyu aksam ıstedıyse sabaha kadar nsıl beklersınn yaaa bas ucuna koy gıtt |
ben uyandırırım valla. susamış sonuçta, bırakıp gitsem iki dakka sonra bi daha ister maazallah:):):): kim kalkacak hehe:):):):):) |
Suanda özgürlüğümden onemlı bır kız yok genelde kız arkadasın varsa o kafesın içersindesindir zaten :) |
Alıntı:
:congrats::congrats: bunun üstüne sölenecek başka söz yokk bence |
böyle seni bekleyen birinin olması herzaman iyidir ama onada yazık ya sadece beni bekliyor diye hayatını karartmak ta olmaz baksana biri özgür biri kafeste biraz karışık aslında |
Herkesin hayatında biri vardır Böyle bekleyen..Kimisinin annesi bekler kimini utangaç aşkını dile getirememiş bir platonik Kiminin belki yanı başındadır onu ölesiye bekleyeni farkında değildir.. Bir gün o bekleyen çeker Gider yorulmuştur.. umudunu kaybetmiştir.. İşte o zaman anlarsınız onun kıymetini ..Nasıl karşılık beklemeden sizi sevdigine şaşırır tekrar o günlere dönmek istersiniz.. Binlerce özür , Af dilemeler malesef geri getirmez ..Umudunu Size olan Güvenini kırmışsınızdır belki bilerek ya da bilmeden çok kırmışsınızdır... Agzınızdan çıkacak Bir tek kötü sözü bile 100 kere düşünüp söyleyin .. Güzel kelimeleri söylemek için kendinizi tutmayın..Bir gülüşünüzün aydınlatacagı bir kalp muhakkak vardır. |
ben de uyandırırım al suyu iç sonra yatarsın derim veririm |
Türkiye`de Saat: 23:54 . |