![]() |
Alıntı:
|
ank. gücü maçı bayanlar için sorun yaratmaz inş. |
benim için tek sorun günü ve saati? |
Bu konu ne zaman acıldı? Bende varım Ankara / Kecioren :D |
alen konuyu ben açtım 2 gun oldu yenı sayılır yani..keçiörenın neresındensın ben etlikteyim:) |
Asfalt hacım :) Goruselim o zaman |
MURAT SBENDE ETLİKDEN kardeş buluşalım ankara gücü maçına mutlaka beraber gidelim......... |
görüşürüz alen bana uyar :):) ankaragücü maçına hepberaber gıderız ozaman ok bayağı kalabalık olduk çook guzel:):) |
Bana uyar arkada$lar. Eger o sıra Ankara'da olursam gideriz. Zaten yılbasından sonra Forumun ankara buluşmasını ayarlıcam. O zamana daha genel bir bulusma tertiplemiş oluruz. |
ben de gelicem:) |
beyler gidelim banada uyar alayın gider.... |
ooooo süper valla yapalım artık bişeyler !!! |
ayrıca arkadaşlar maç öncesi mgrosda buluşalım dahaii olur ortak nokta olur |
Alıntı:
|
başka bişey bilmiyorsun galiba makarna dışında? |
Alıntı:
|
inşan börek açar yapral sarar, yanınada baklava yapar dimi...taaaa istanbuldan çocuk makarna yemeğemi gelcek? |
Ben burdan istanbula makarna yemeye gidiyorum ya handan. Üstelik makarnayı da kendim yapıyorum :D |
e o da meriçin bereksizliğinden kaynaklı demekki sen bereceriklisindir yaparsın yaprakta sarar börekte açarsın ben sene o potansiyeli gördüm:D |
yaptığın yemeklerle döversin sen onu:D |
ya biz ev sahibi deilmiyiz öyle şeyleri bizim yapmamız lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
muratta yaprak sarsın:) alende nasılsa makarna yapıyor:) bende içecekleri alırım:D meriç kusura bakma doğruya doğru eğriye eğri:D |
Alıntı:
|
meriç kusura bakma doğruya doğru eğriye eğri:D zavallıyı yaban ellerde aç bilaç bırakıp gecenin bi vakti makarna yaptırdığına şahidim:) ama bak o ne yüce gönüllü biriki sana neler yapacak:D |
iyi de her platformda anlattığım üzere yapılan makarna akşam yemeği değildi,gecenin bi yarısında aç yatmamak için yapılan birşeydi,ben onu akşam yemeğinde ağırlasam herhalde önüne makarna koyacak değilim,kendileri en güzeline layıktır:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
allah saadetinizi arttırısn gözlerim yaşarsı:D tamam siz yemeğe güzel bişeyler yapın ben yemeğe gelirim:) |
iltifatlr havada , beşiktaşım hovarda |
iltifatlr havada , beşiktaşım hovarda nedemekki anlamadım? |
Alıntı:
ya handan o sadece slogan http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifgusel ama demi?? |
slogan evet ama anlamı ne demek istedim ben yani biz:( |
izin verirseniz bende gelebilirmiyim lütfen murat |
selam izin verirseniz bende gelebilirmiyim lütfen murat |
ben 16/12/2007 tarihinde ki ve inönüdeki ankaragücü maçını sölemiştim. siz ankaradaki maç ile başlıcaksınız sanırım... ii olur bence organize edlirse gelenler daha da artar... pazar gnü olan her maça gitmeye çalışcam inşallah... |
slm Alıntı:
evet derya ben ilk ankaradaki ankaragucuyle olan maçımızı kastettım..yani ilk başta birbirimizi tanımış oluruz ve sonrasında istanbula gıtmemız bıraz daha iyi olur dıye duşunmuştum ok |
slm Alıntı:
haydar kara sen manyakmısın yaaa...sen bızım başkanımızsın yaaahttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif |
haydar başkan sen bisim herşeyimissinn :): |
slm Alıntı:
ama sana neoldu laa hortladın bı anda:):) |
Türkiye`de Saat: 20:14 . |