![]() |
Ankaralı Beşiktaşlılar Sesınız Çıksın!!!!! Ankaralı Beşiktaşlılar : Herzaman Heryerde olduğu gibi forumdada büyük beşiktaşlılığımızı gösterelim... tüm Ankaralı Beşiktaşlıları bekliyoruz... |
burdayız ulaaan !!! |
biz ankaralı olarak hep buradayız.. yağmurlu bir gunde duştuk yola zulada 3 bira 1 cigara ölümle yaşamın arasında deplasmanda kapalıda ÇARŞI ANKARAAAAAAAAAAA |
sağolun arkadaşlar :):)bayağı kalabalığız haaaa gerçi ben 1000 kişiye bedelım ama ( bilen bilir) :)):):):):) |
Ben de ANKARALIYIM, YENIMAHALLE DÈMET lakin yurt disinda yasiyorum |
BENDE BURDAYIIIIIIIIIIIIMMMM.....:p:p SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIIIM..:top: ANK-BATIKENT |
arkadaşlar hep baber istanbula gidelim caracas abi ortam ayarla ankaralı lar olarak gelelim......... |
arkadaşlar bırdahaki maça organızasyon yapayımda beraber gıdelim oldumu????? |
ANGARALIYIM..bjk lıyım:) |
burdayiz besiktasliyiz ankaraliyiz , ankara demet yenimahalle güdül ;) , yurtdisinda kaliyorum ama :) |
iSTaNBuLLu DeĞiLiZ aLTıMıZDa PoRSCHe oLSuN aNTaLYaLı DeĞiLiZ KoLuMuZda RuS oLSuN BiZ aNkArAlIyIz BıRaKıNDa KaFaMıZ GüZeL oLSuN ... alayına isyan , inadına BEŞİKTAŞ |
burdayız yigen alayına isyan |
hoşgeldınız arkadaşlar ankarabeşiktaşlıları olarak faalıyetlerımız başlayacak bızımde yaaa istanbuldan neyımız eksik demi????? |
Alıntı:
OOOOO HAYDAR KARA ABİMİZDE GELMİŞ ARTIK BANA SÖZ DÜŞMEZ http://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon4.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon4.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...cons/icon4.gif |
kuzen geldim geldim bende yettim artık..... |
evet murat projelerini bekliyoruz buluştur bizi artık diger arkadaşlarla |
abi sen varken bana sozmu duşer yaaa allah aşkına ------ haydar abi sen bızım herşeyımızsınnn:):):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
derya 21 Ankara/eryaman ;) |
ben istanbul maçlarına gidiyorum genellikle ama isterseniz organize olup gideriz |
derya, oğuz gerçekten ayarlayalım bi organızasyon demı arkadaşlar inşallah bır dahakı maça yapalım bişeyler ......... |
Alıntı:
eger zaman uyarsa ben gelirim... ankgücü maçına gidelim işte:) |
bende burdayım ankara batıkent kardelen. |
ankaradakiler bir de siz yapın organizasyon da biz gelelim:) |
Alıntı:
abi sizin organizasyonunuzu niye biz yapıyoruz ya:) gelecek sizseniz hehe:) siz yapın gelin bizde misafir nasıl agırlanır onu gösterelim;) |
Alıntı:
|
arkadaşlar bance ankaragücü maçına ilk başta biyerde toplanalım ve hepberaber gidelim ve birbirimizi tanımış oluruz hem. daha sonrada inönüye gidelim beşiktaş maçına ne dersınız??? |
süper derim iyi fikir valla... tmm o zaman ank. gücü maçında görüşürüz :D |
herzaman bende varım bı maca ayarlayın herzaman varım bende herşey beşıktasımız ıcın :) cankaya lı kartalllar :) |
Alıntı:
istanbulda bir yerde toplanıp mı inönüye gidelim diyorsun sen?? yoksa Ankaradan mı başlıcaksıonız toplanmaya:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
haftaya pazar günü inönüdeki ankgücü maçından bahsediliyordur heralde:) |
derya ilk başta ankaradaki maça beraber bi yerde toplanıp gidelim hem birbirimizide gormuş tanımış oluruz daha sonra yıne bi organızasyon ile istanbula cuf cuflarız ok??? |
böle bi karar alınması çok güzel umarım bi organizasyon olur bende katılmayı çooook isterim...... beni unutmayııın!!!!!!!!!!:argh: |
Ankaradaki maçımı beklicez yav:S:S neyse bana uyar,zamanım uyarsa ben gelirim tanışmaya da,maçada. |
yaa arkadaşlar bız oftaş maçına gıttık en son bende isterım ankgucu maçı hemen gelsın dıye ama napalım beklıyecez..gerçi sizin daha değişik fikriniz varsa soyleyın onu yapalım??? bana en mantıklı bu geldı:):) |
wnkedsi seni unuturmuyuz yaaaa hatta lider seni yapacaz ok:):) |
arkadaşlar a.gücü maçına gitmek istiyorsunuz tamam ama önce gençler maçı var ankarada 9mart ta. önce ona gidelim olmaz mı? |
suyeşili yanlışın var senın çünkü ilk başta 16 ocak 2008 de ankaragucu beşiktaş kupa maçı var ok ben boyle bılıyorum:):) |
ok ben kupa programına bakmadım. haklısın. |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |