|  | 
| 
 sevinmek için sevmedik...  ne zman güldük k i ...  | 
| 
 normalde sulugöz biri değilim ama beşiktaş için çok ağladım.en son geçen seneki fener maçında ağlamıştım... | 
| 
 ağlamadım... | 
| 
 hüngür hüngür aglamadım ama gözlerım doldu | 
| 
 yo ağlamadım nezaman ağlarım biliyomusunuz nasıl galatasaray uefa kupasını aldı bizde ş.ligi kupasını alırsak ağlarım işte ozaman | 
| 
 sevinçten de üzüntüden de ağLadğım oLdu ... | 
| 
 çok ağladım ama özellikle liverpool maçında daha çok ağladım nedeni yenilmemiz deil gururumuzdu ama tabiki futbolcular gururumu incitmedi basın camiası abuk subuk haberlerle 8-0 lık skoru manşete taşımalarıydı..ama ne olursa olsun herzaman Bjk için gözyaşlarım feda olsun.. | 
| 
 alev yazmak bu mesajı :) | 
| 
 Alıntı: 
 ama alevede murat söylemek :):):) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 en yakın ağladığım zaman portodan  son dakka golunu yediğimiz zaman yıkıldım.hüngür üngür değil ama gözlerim doldu. | 
| 
 en son porto maçı işte..bide liwerpol maçında saçlarımı yoldum | 
| 
 kieve farklı yenilip elendiğimiz zaman agladım | 
| 
 evet birçok kez ağladım... | 
| 
 ABİİİ 8-0 MAÇINDA AĞLADIK | 
| 
 Liverpoolu 2-1 yendigimizde agladim | 
| 
 BEN AGLADIM BESIKTAS  ICIN AGLANMAZMI YA | 
| 
 EVET LIVERPOOLU 2-1 YENDİĞİMİZ MACTA O ATMOSFERİ GÖRÜPTE YASAYIPTA AĞLAMAMAK MÜMKÜN DEİLDİ | 
| 
 liverpool-beşiktaş 8-0 Lık yenıLqiden sonRa aqLadm nedenmi biz liverpooL a eziLecek gibi bir takım oLsak fbnin grubunda cska 1 puan we 4. sıRa biz 6 puan 4. sıRadayız kaliteLi biR takımız...liverpooLu ezecek güçteydik ama oLmadı... | 
| 
 evet.. liverpool macindan sonra. 2-1 den sonra.. Gülerek agladim.. cok gurunlandim o an. Bir de bu önceki yillarda.. sampiyonlar liginde.. 90 + 4de Prag gol atmisti Lazioya karsi bizde elenmistik o an.. gol atmasalardi cikmisdik gruptan.. :( | 
| 
 8lik olayında bayağ bayağ hüngür şakırt ağlamıştım ki bir kaç gün etkisinden de kurtulamamıştım :/ | 
| 
 porto maçında chelsea ve şampiyon oldugumuzda çok aglamıştım...hatta porto maçında cafedeydim2-0 maç bitti herkes gitti:D adam bana bakıyo snra bn başladm küfür edip aglamaya... | 
| 
 KARAGÜMRÜK ÇARŞI | 
| 
 murat ve alev güzek konu :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 ya valla oyle oldu ama haaaaa neysekı geldın en sonunda tekrar hoşgeldınhttp://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon10.gif | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Çookk ağladım...Ya mutluluktan ya da üzüntüden :):) | 
| 
 sevinçtende üzüntüden de ağladığım çok oldu | 
| 
 ben geçen sene inönüde eziklere 0-1 yenildiğimiz maçta çok ağlamıştım | 
| 
 3-4 lük maçta hüngür hüngür ağladım ve gsyı yenip şampiyon olduğumuz maçta sevinçten gözlerim doldu | 
| 
 aglamak ne kelime kendimize vermediğimiz zarar kalmadı en cok pascal ve ilhan için agladık | 
| Türkiye`de Saat: 11:21 . |